Lager & logistikk 24. september 2020 Grand Hotel (Gerhardsen)

Lager & logistikk

Om konferansen:
Nå er lager og logistikk mer spennende investeringsobjekter enn noen gang tidligere.
Behovet for logistikkeiendommer, lagerbygg og pick-up-points vil bli tredoblet i løpet av noen år på grunn av økt kostnadspress og netthandel. Kampen om de beste logistikklokalene, med høy kvalitet og strategisk beliggenhet, er nå mye tøffere enn tidligere - det blir stadig vanskeligere å finne lager- og logistikklokaler innenfor Oslos grenser, og det bidrar til økte leiepriser.

Vil du investere i en hurtig voksende sektor, må du starte jakten på de beste lager- og logistikkbyggene nå!
Konferansen "Lager og logistikk" vil gi deg innblikk i investeringsstrategier, risikovurderinger og utviklingsmuligheter for å sikre god kapitalavkastning og verdistigning innen dette segmentet. Og du vil få vite hvilke egenskaper og hva slags infrastruktur fremtidige eiendomsprosjekter må ha for at investorer, eiere og leietakere skal få optimal effektivitet, kvalitet og lønnsomhet.

Velkommen til en trygg konferanse med Estate Kunnskap
Vi følger myndighetenes anbefalinger for smittevern nøye. Det betyr hyppig rengjøring av fellesområder og kontaktflater, tilgjengelig håndsprit og god merking. Dessuten legger vi til rette for at de skal være enkelt å praktisere trygg avstand mellom alle deltakere.
 
Nyhet! Nå tilbyr vi også digitale billetter til våre kommende dagskonferanser til redusert pris.
Velg mellom ordinær billett og digital billett ved bestilling. Digital konferanse vil bli tilgjengelig to virkedager etter den fysisk avholdte konferansen.
 
 

Program

Speakers

Alle speakers

Samarbeidspartnere

Aktuell konferanse

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta informasjon om våre konferanser med eiendomsrelaterte temaer.

    Til toppen