Networking

Networking

Hvorfor er networking viktig?

Det å delta på konferanser har mange åpenbare gevinster. Du holder deg faglig oppdatert og orientert i din egen bransje, og dyktige foredragsholdere deler av sin kunnskap om innovative løsninger og fremtidige trusler. Men det er ikke bare konferansens faglige innhold som kan gi deg stort utbytte.

 

Estate Kunnskap arrangerer et tyvetalls konferanser i året, noe som representerer over 3000 ulike deltakere fra eiendomsbransjen. Eiendomsselskapene utgjør den største andelen med 40% av deltakerne på våre konferanser. Men investorer, finansaktører og arkitekter er også profesjoner som er godt representert. Med andre ord; våre konferanser er en viktig arena for både faglig påfyll og utveksling av idéer eller forretningsmuligheter.

Det er viktig for oss å kunne bidra til at folk får tid og plass til å møtes i en ellers travel hverdag, og legge til rette for fruktbar interaksjon. Så er det opp til deg å møte med noen tanker rundt din egen rolle – hva dine kontakter og din kunnskap kan gjøre for andre, og hva som gjør det relevant og nyttig for dem du ønsker å bli kjent med.

God nettverksbygging!

Våre konferanser gir gode muligheter for å utveksle erfaringer med andre i eiendomsbransjen.
Stein Ove Ødegård

Våre networking sessions gir

0200 Selskaper representert
080 Prosent toppledere
090 Timer med faglig utvekslig
Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta informasjon om våre konferanser med eiendomsrelaterte temaer.

    Til toppen