Om oss

Estate kunnskap

Om oss

I en hektisk, digital hverdag er det lett å glemme viktigheten av å pleie nettverket ditt, og holde deg faglig oppdatert gjennom fysiske møter med inspirerende mennesker. Estate Kunnskap arrangerer årlig et tyvetalls konferanser der vi setter fokus på de ulike fagområdene som er relevante for deg som jobber i eiendomsbransjen.

Vi sørger for å servere den perfekte blandingen av faglig tyngde og sosialt samvær, samtidig som du får en kjærkommen anledning til vedlikehold og tilvekst av givende businessrelasjoner.

Vi holder oss løpende orientert i markedet i tett samarbeid med eiendomsbransjen, og henter inn aktuelle og engasjerende historiefortellere fra inn- og utland. Sammen skaper vi en unik arena som med faglig sterke og relevante program hever kompetansen til alle som deltar – og som skaper grobunn for fruktbare møter mellom mennesker, selskaper, idéer og visjoner.

Vil du vite mer om hvordan vi jobber, eller hvordan vi kan hjelpe deg med å holde deg orientert i bransjens ytre og indre sirkler? Kontakt oss

Estate kunnskap

025 Årlige konferanser
03 200 Deltagere i 2019
050 Networking sessions
Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta informasjon om våre konferanser med eiendomsrelaterte temaer.

    Til toppen