Lager_Logistikk_aktuelt

Bildetekst:
Øyvind Dahl og Karen Cecilie Thunes

Segmentet som bare vokser

Kampen om de beste logistikklokalene, med høy kvalitet og strategisk beliggenhet, er tøffere enn noen gang. Behovet for logistikkeiendommer, lagerbygg og pick-up-points vil bli tredoblet i løpet av noen år på grunn av økt kostnadspress og netthandel. Dette har ført til at eiendommer innen lager og logistikk blir stadig mer ettertraktet som investeringsobjekter.

 

Dette er blant annet tema for konferansen Lager og Logistikk 2020. Dit kommer Karen Cecilie Thunes og Øyvind Dahl, begge partnere i eiendomsforvaltnings- og rådgivingsselskapet Newsec. Sammen vil de by på et innblikk i markedet, og utviklingen i logistikk-segmentet. De vil også se nærmere på etterspørselen etter nye lagerlokaler rundt Norges største byer, omsetningen av lager- og logistikkeiendommer det siste året, og andre relevante nøkkeltall som yield og leieprisnivåer.

 

Logistikkmarkedet er høyt oppe på investorenes ønskeliste. Ikke gå glipp av denne muligheten til å lære mer om investeringsstrategier, risikovurderinger og utviklingsmuligheter – og ikke minst hvilke egenskaper fremtidige prosjekter må ha for at investorer, eiere og leietakere skal få optimal effektivitet, kvalitet og lønnsomhet.

 

Om Newsec:

Newsec tilbyr eiendomsbesittere, investorer og leietakere et bredt spekter av tjenester innen eiendomsforvaltning (Property Asset Management) og rådgivning (Advisory) og har over 2000 medarbeidere fordelt på 8 land i Norden og Baltikum.

Newsec har ca. 600 milliarder NOK til forvaltning og signerer årlig leiekontrakter på rundt 1 million kvadratmeter.

Meld deg på konferansen.

Aktuell konferanse

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta informasjon om våre konferanser med eiendomsrelaterte temaer.

    Til toppen