Citykonferansen Stavanger 2022 3. november 2022 Radisson Blu Atlantic Hotel

Citykonferansen Stavanger 2022

Citykonferansen inviterer nok en gang etablerte eiendomsaktører fra hele regionen til en fagdag hvor vi fokuserer på bærekraftig by- og stedsutvikling. Her samler vi de beste foredragsholderne, presenterer spennende prosjekter innen by – og eiendomsutvikling for bransjen i Rogaland, og legger til rette for relasjonsbygging på tvers av nettverk.

Vi rigger scenen til CityTalk; - dette er et konsept med en uformell stil, der du møter spennende paneldeltakere som gjennom samtaler byr på et dypdykk. Etter fagprogrammet inviterer vi til festmiddag med prisutdeling, god mat og drikke og musikalsk underholdning.

CityGlød for Rogaland vil bli kåret under konferansen! Send gjerne inn nominasjoner til juryen på konferanse@estatemedia.no
Statutter:Cityglød er en pris som gis ut til unge og lovende talenter i eiendomsbransjen som er under 40 år. De har vist engasjement og innovasjonsevne innen eiendomsfagene samt bidratt til verdiskapning i bransjen

Konferansen arrangeres i samarbeid med:
Norsk Eiendom, Smedvig Eiendom, Sparebank 1 SR-Bank, Eiendomsmegler 1 Næringseiendom, Base Property og Stavanger Sentrum.
 

Program

Speakers

Kyrre Martinius Knudsen
Sjefsøkonom, SpareBank 1 SR- Bank
Kyrre Martinius Knudsen
Sjefsøkonom, SpareBank 1 SR- Bank
Kyrre M. Knudsen har siden 2013 vært sjeføkonom i SpareBank 1 SR-Bank. Han har tidligere jobbet med energimarkeder som sjefanalytiker i Equinor. Videre har Knudsen arbeidet i Norges Bank, herunder som taleskriver for sentralbanksjefen, og i Finansdepartementet. Knudsen er siviløkonom fra Norges Handelshøyskole (1999) og har hovedfag i samfunnsøkonomi fra Universitet i Oslo (2001).

Knudsen er kommentator i næringslivsmedier som Dagens Næringsliv, Finansavisen, E24, Stavanger Aftenblad og Bergens Tidene.
 
Sunniva Rose
Kjernefysiker og rosablogger
Sunniva Rose
Kjernefysiker og rosablogger
Engasjert kjernefysiker og rosablogger:
Sunniva Rose klarte aldri å passe inn i tradisjonelle båser, og skapte derfor en egen bås. I dag kaller hun seg rosanerd, og er en forsker med sans for mote og sminke.

 
Øyvind Nordsletten
Diplomat
Øyvind Nordsletten
Diplomat
Øyvind Nordsletten er en norsk diplomat og ambassadør. Han har bl.a. vært Norges ambassadør til Ukraina (1992-1996) og til Russland (2000-2008)
 
Maren Eide Søberg
Advokat, Haver Advokatfirma AS
Maren Eide Søberg
Advokat, Haver Advokatfirma AS
Arbeider med forretningsjuridisk rådgivning, med mange års erfaring når det gjelder rådgivning og bistand til selskaper og næringslivsaktører, med vekt på transaksjoner av næringseiendommer og selskaper, samt rådgivning i utbyggingsprosjekter
Alle speakers

Bilder fra konferansen

Aktuell konferanse

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta informasjon om våre konferanser med eiendomsrelaterte temaer.

    Til toppen