screen-shot-2019-06-11-at-22-02-33-692x535

Fruktbare møter mellom Proptech start-ups og eiendomsbransjen

Eiendom & Teknologi er årets viktigste arena innen tech for eiendomsbransjen.
I tillegg til spennende diskusjoner og foredrag, inviteres hvert år et utvalg
startup-selskaper fra hele Norge til å delta i Proptech Village.
I år får ti slike selskaper muligheten til å introdusere sin visjon for potensielle brukere, samarbeidspartnere og investorer på konferansen.

Tre av disse kommer fra Proptech Innovation, en innovasjonsklynge med mål om økt innovasjonstakt og samarbeid på tvers av eiendomsbransjen med teknologi som driver. Klyngen er en sammenslutning av byutviklere, eiendoms- og byggefirmaer, leverandører, teknologiselskaper, investorer og forskningsinstitusjoner.

Initiativtaker og COO Anders Brekke, forteller at de har deltatt på Eiendom & Teknologi-konferansen i en årrekke, og at opplevelsen og resultatet har vært udiskutabelt positiv.

«Noe av det vanskeligste for gründere og start-ups er å komme i kontakt med de rette menneskene. På Eiendom & Teknologi står du foran det jeg kaller en relevant sal. Du treffer en målgruppe som representerer nettopp den verdikjeden som du ønsker å bli en del av.»
Anders Brekke, Proptech Innovation

 

Disse tre start-upene fra Proptech innovation-klyngen møter du på årets konferanse:

7analytics

To globale fenomener– klimaendringer og økende urbanisering ­– skaper sammen en perfekt storm som­ setter verden på prøve. Styrtregn og flom i urbane områder er faktisk den naturskaden som gir de største økonomiske konsekvensene for samfunnet. 7analytics bygger en dataplattform for bærekraftig planlegging av fremtidens samfunn og byer for å unngå store skader ved kraftig nedbør.

Vilda

Vilda ønsker å gjøre det enklere og mer lønnsomt å få en energivennlig bolig. og tror at flere boligeiere vil gjennomføre grønne tiltak dersom de enkelt får tilgang til en kvalifisert energianalyse av egen bolig, tips om lønnsomme oppgraderinger og tilbud om grønn finansiering. Målet er at kundene skal spare penger, strøm og klima.

Really

Really mener eiendomsbransjen trenger mer enn smarte bygg, den trenger også smarte tjenester til eksisterende bygg. Dermed skapte de en digital anbudstjeneste som formidler ulike eiendomstjenester, alt fra renhold til byggdrift, elektro- og ventilasjonsservice, heisservice, renovasjon, brann og sikkerhet. Aktørene er prekvalifiserte slik at kunden er garantert seriøse tilbydere, og tjenestene er ferdig prissatt slik at man kan få et tilbud umiddelbart.

Påmelding til konferansen her

Aktuell konferanse

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta informasjon om våre konferanser med eiendomsrelaterte temaer.

    Til toppen