Bildetekst:
SAMLES I NOVEMBER: Stein Ove Ødegård jakter på kandidater til talentprisen Cityglød.

Skal kåre Stavanger-regionens største eiendomstalent

Talentprisen Cityglød skal deles ut når Citykonferansen i Stavanger arrangeres i november. Nå jakter juryen på kandidater.

Estate kunnskap og bransjeforeningen Norsk Eiendom er i gang med jakten på gode kandidater til talentprisen Cityglød, som skal deles ut under konferansen Citykonferansen Stavanger den 3. november i høst. Prisen skal setter fokus på de unge talentene i en bransje som har vært preget av mange godt voksne menn.

Sist gang prisen ble delt ut i Stavanger var i 2019, og da var det Sigbjørn Groven i Future Home som stakk av med seieren. I Oslo har prisen blitt delt ut hvert år, og den mest prominente vinneren var Jan Christian Vestre, som ledet Vestre-konsernet og senere ble utnevnt til næringsminster i Støre-regjeringen.

– Nå som pandemien endelig er over kan vi igjen ønske velkommen til fysisk konferanse med masse folk. Her ligger alt til rette for faglig oppdatering, inspirasjon og ikke minst nettverksbygging. Vi gleder oss til å være tilbake i Stavanger med full styrke. I år kan vi love et spennende program i en region hvor det skjer veldig mye. Vi skal ta for oss alt fra globale makroforhold med krig, elendighet og økt inflasjon og rente. Til spennende regionale caser innenfor bærekraftig by – og eiendomsutvikling. Og gi oss gjerne et vink om du kjenner noen som bør nomineres til talentprisen CityGlød – kandidater mottas med takk, leder av Estate kunnskap, Stein Ove Ødegård, som samtidig oppfordrer til å sende forslag til kandidater på e-post til carine@estatemedia.no.

Aktuell konferanse

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta informasjon om våre konferanser med eiendomsrelaterte temaer.

    Til toppen