kunnskap_artikkel-692x447

Bildetekst:
Panelet er et superteam.

Utenlandske aktører jakter norsk eiendom

–I en usikker verden søker internasjonale investorer sikre farvann, som tilbyr vekst og stabilitet. Få farvann er sikrere enn de norske.
Nick Laird ledet superaktuell debatt.

–Vi lever i interessante tider. Brexit og Trump bidrar til mindre stabilitet, rentene går opp og det er sannsynligvis mer kapital interessert i næringseiendom enn noen gang. Internasjonale investorer søker trygge farvann i slike tider. Norge er ett av verdens rikeste land, har politisk stabilitet, en voksende befolkning, ingen statsgjeld og den største sparebøssa i verden, ifølge Nick Laird, partner i Anvil AS. Under Eiendomsdagene 2019 ledet han debatten om internasjonale investeringer i dagens norske eiendomsmarked.

Hva kan vi forvente i tiden fremover?
Laird hadde med seg en gruppe topp kvalifiserte internasjonale investorer som skal kjøre debatt med et internasjonalt perspektiv på vellykket investering i Norge. Hvilke segmenter vil være interessante? Hvilke kulturelle utfordringer representerer norske miljøer? Norsk eiendom ble diskutert i en europeisk kontekst, og panelet tok også opp trendenes betydning og hva vi kan forvente i bransjen vår i årene som kommer.

Investorer i eliteklassen
Panelet besto av et superteam: Anne Jan Jaeger er direktør med ansvar for nordiske investeringer i Tristan Capital Partners, et europeisk fond som har gjort flere investeringer i Norge de siste 3 årene. Anuj Mittal er Co-Head for European Real Estate i Angelo Gordon, en betydelig New York-basert investor, som har satset på det norske retailmarkedet. Ed Williams er Managing Partner med ansvar for Sverige og Norge i CapMan, en nordisk investor med kontor i Oslo.

WeWork utfyller panelet
Den unike kunnskapen til de 3 i panelet ble forsterket med Ronen Journo, SVP of Enterprise and Workplace Strategy i WeWork når de diskuterte og ga tips om hvordan de oppfatter WeWork og andre disruptive deltakeres virksomhet i bransjen.

Aktuell konferanse

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta informasjon om våre konferanser med eiendomsrelaterte temaer.

    Til toppen