Eiendomsdagene 2021 30. september - 1. oktober 2021 Norefjell Ski & Spa

Eiendomsdagene 2021

Program

Speakers

Thomas Weeden
Påtroppende Direktør Strategi og Forretningsutvikling, NPRO
Thomas Weeden
Påtroppende Direktør Strategi og Forretningsutvikling, NPRO
Thomas har i over 7 år ledet International Workplace Group (IWG), verdens største selskap innen coworking/serviced office, i Norge hvor selskapet har vokst fra 7 sentre fordelt på 12000 kvm til i dag å bestå av over 20 sentre med et samlet areal på over 60 000 kvm. Siste 15 mnd har han i tillegg til Norge hatt ansvar for IWG sin operasjon i Finland. Stillingen i IWG har gitt han stor erfaring som leietager men også utleier av fleksible løsninger til små og store bedrifter. Thomas har stått midt i den formidable fremveksten av coworking/serviced office man har sett de siste årene, me også nå senest ledet selskapet gjennom pandemien med de utfordringer det har hatt for den delen av industrien hvor fleksibilitet står i fokus. 1. oktober starter Thomas i Norwegian Property som Direktør for Strategi og Foretningsutvikling. 
Per Valebrokk
Seniorrådgiver og partner, Storm Communications
Per Valebrokk
Seniorrådgiver og partner, Storm Communications

Per Valebrokk er en erfaren strategisk rådgiver med 20 års erfaring som journalist og redaktør. Han har en unik kompetanse innen medie- og krisehåndtering, historiefortelling og langsiktig posisjonering. Per er også en ettertraktet konferanse- og debattleder.

Per var i ti år ansvarlig redaktør og administrerende direktør i økonomi-nettstedet E24.no og magasinet Dine Penger. Han har omfattende erfaring med endringsledelse og omstillinger, og vet mer enn de fleste hvordan man bygger et digitalt suksesscase. Per var også programleder for den ukentlige podcasten Valebrokk & Co, som hadde 20.000 lyttere per episode.

Tidligere har Per vært ansvarlig redaktør i Skien-avisen Varden, journalist i VG, journalist i TDN Finans og aksjemegler. Han er utdannet siviløkonom med spesialisering i finans.

Jan Christian Vestre
Administrerende direktør, Vestre
Jan Christian Vestre
Administrerende direktør, Vestre
Jan Christian er utdannet jurist og har tidligere jobbet som politisk rådgiver i Nærings- og handelsdepartementet og på Stortinget.
Alle speakers

Bilder fra konferansen

Aktuell konferanse

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta informasjon om våre konferanser med eiendomsrelaterte temaer.

    Til toppen