proptech village

Proptech – veien videre for eiendomsutvikling?

Kanskje et noe sterkt utsagn å tilegne proptech som veien videre for fremtidens eiendomsutvikling, men bruken av teknologi og digitalisering av eiendom har allerede ledet til store endringer.

 

På vår kommende konferanse Eiendom & Teknologi den 23. november vil du kunne få mer innsikt i den teknologien som er tilgjengelig for bransjen i dag – og hvordan du kan ta den i bruk allerede i morgen.

Fagprogrammet vil bestå hovedsakelig av eksisterende teknologi, men våre foredragsholdere løfter også inn andre temaer relatert til bruk av teknologi i bransjen.

 

 

Proptech Village

 

På Eiendom & Teknologi finner du også: «Proptech Village». Proptech Village huser totalt 15 utvalgte bedrifter fra ulike startup- og innovasjonsmiljø i Oslo, Bergen og Stavanger som Proptech Norway, The Factory og Proptech Innovation.

 

Under Proptech Village kan alle booke møter med de ulike oppstartsselskapene. Her får du ideer og løsninger, og så er det opptil ditt eget selskap å velge hvilke løsninger kan virke interessante å lære mer om for deg og din bedrift, både i forhold til kundestrategi og ønsket merverdi av porteføljen.

Fram mot konferansen introduserer vi 5 og 5 av de ulike startup bedriftene på våre hjemmesider.

 

 

Proptech Village: 5 av 15

 

 

cms img

Really! er en heldigital eiendomstjeneste som oppgir korrekte priser, oppfølging og avtaleverk som ivaretar både bestiller og leverandør ved forvaltning av eiendom.

 

Parallelo er på oppdrag for å frigjøre det kreative potensialet i utviklingen i store boligprosjekter. De utvikler en programvare som bruker parametrisk design til å generere arealoptimale leilighetsplaner.

 

Carrot er en software som hjelper eiendomsselskaper å belønne bærekraftige valg som reduserer avfall og gjør ressurser tilgjengelig for gjenbruk og videresalg.

 

Sunday Power

Sunday Power er en nystartet solcelle og teknologisatsing mot næringseiendom. Deres ambisjon er å hjelpe eiendomsbransjen med å akselerere det grønne skiftet ved hjelp av unik teknologi.

 

Geograf_til_facebook_stor

Geograf Digital 3D-skanner fotograferer og georefererer digitale tvillinger for bygg. I tillegg til å måle opp bygget lager de et rammeverk i form av en Indoor-viewer hvor kunden kan legge inn alt av proptech en måtte ønske. Et åpent API sørger for at live-data, sensorikk osv enkelt kan leses i web-browser, noe som sparer eiendomsbesittere, driftere og lignende for tid til befaring.

 

 

Eiendom & Teknologi blir årets viktigste arena innen proptech, med mulighet for å bygge nettverksforbindelser og oppdatere seg på de nyeste trendene i feltet.

Velkommen!

 

Aktuell konferanse

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta informasjon om våre konferanser med eiendomsrelaterte temaer.

    Til toppen