Eiendom & Teknologi 23. november 2021 Clarion Hotel Oslo

Eiendom & Teknologi

- årets viktigste arena innen tech for eiendomsbransjen.

Konferansen gir deg unik innsikt i teknologien som er tilgjengelig for bransjen i dag, og det viktigste av alt - hvordan du kan ta den i bruk allerede i morgen. Fagprogrammet vil domineres av det teknologiske sporet, men vi løfter også inn andre temaer relatert til bruken av teknologi i bransjen, samt nye måter å jobbe på.
Eiendom & teknologi er en signaturkonferanse fra Estate kunnskap og tilbyr en unik bransjearena i flotte omgivelser på Clarion Hotel Oslo.

I tillegg til godt faglig utbytte under selve fagkonferansen legger vi til rette for en hyggelig sosial møteplass hvor man får god anledning til å
pleie nettverket av gode bransjekollegaer.

Proptech Village: Som tidligere år inviterer vi et utvalg oppstartselskaper til konferansen.  Alle er i en tidlig fase, og får nå muligheten til å introdusere seg og sine ideer for eiendomsbransjen. –Vi etablerer Proptech Village på hotellet, og her kan alle booke møter med oppstartsselskapene. Her får du ideer og løsninger, og så er det opptil ditt eget selskap å velge løsning i forhold til kundestrategi og ønsket merverdi av porteføljen.

Årets tema: Teknologi møter bærekraft

 

Program

Speakers

Martin Kvarberg
Head of Marketer Consulting Services, Marketer
Martin Kvarberg
Head of Marketer Consulting Services, Marketer
Kvarberg ble del av Marketer tidligere i 2021, og jobbet før dette 6 år i Boston Consulting Group (BCG) med fokus på digital strategi og transformasjon, på tvers av industrier i Norden, Europa, Midtøsten og APAC.
 
Trond Riiber Knudsen
TRK GROUP
Trond Riiber Knudsen
TRK GROUP
Trond Riiber Knudsen is Founder and CEO of TRK Group AS, an Oslo-based investment and advisory firm focused on active ownership and advisory within disruptive technologies, digital service transformation and new African growth markets.
Vegard Kjenner
CTO & CSO, Huawei Technologies
Vegard Kjenner
CTO & CSO, Huawei Technologies
CTO – Huawei Technologies Norway
Vegard har 20 års fartstid i Telekom bransjen, med bred kommersiell og teknisk erfaring fra både operatør- og leverandørsiden. Vegard var bland annet ansvarlig for lansering av verdens første 4G nett, her i Oslo i 2009. Har nå jobbet i Huawei i 7 år med fokus på nye teknologier, som for eksempel 5G
 
Alle speakers

Bilder fra konferansen

Aktuell konferanse

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta informasjon om våre konferanser med eiendomsrelaterte temaer.

    Til toppen