per

Bildetekst:
–Vi satser på å gjøre Citykonferansen 2020 til et arrangement der de ulike innslagene flyter sømløst gjennom dagen. Som deltaker får du en gjennomtenkt miks av foredrag og diskusjon, sier Per Valebrokk.

LATTER og CityTalks løfter Citykonferansen til et nytt nivå

I år kan du forvente deg både stor takhøyde og «løsere snipp», idet årets konferanse inntar LATTER på Aker Brygge for første gang.

Konferansen har funnet en arena der møter mellom folk vil stå i sentrum. LATTER er en perfekt arena for det nye konseptet CityTalks, som kjennetegnes av en langt mer uformell stil og et dypere dykk i spennende faglige temaer innen byutvikling. Moderator og ordstyrer for konferansen, Per Valebrokk, gleder seg. Det kan du også gjøre!

Citykonferansen 2020 på LATTER 13. februar 2020.

CityTalks – nytt konsept
Som deltaker på Citykonferansen 2020 får du en gjennomtenkt miks av foredrag og diskusjon, hvor de ulike innslagene flyter sømløst gjennom dagen. Det nye konseptet CityTalks vil bidra til mer sammenhengende samtaler om relevante temaer.

-Vi rigger scenen til å være et tidsriktig studio for gode samtaler, samtidig som debatter med kvalifiserte paneldeltakere og foredrag selvsagt være en del av Citykonferansen, forteller moderator Per Valebrokk, kommunikasjonsrådgiver og partner i Storm Communications.

Ny og relevant kunnskap
Konferansens program inneholder interessante temaer, fremtidsrettede prosjekter og spennende foredrag. Selvsagt vil du få både myke og harde temaer – her blir det alt fra en finansiell analyse av markedet til hvordan vi kan skape levende byer. Citykonferansen 2020 vil med andre ord preges av ny og relevant kunnskap om byutvikling.

LATTER og god takhøyde
LATTER burde være perfekt for å skape god stemning både på scenen og i salen, og spennende møter mellom deltagerne. Det skal deles ut heder og ære med CityGlød og CityPrisen, og konferansen runder av med et vorspiel på stedet før CityDinner på Ling Ling.

Vi ses på LATTER 13. februar!

Aktuell konferanse

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta informasjon om våre konferanser med eiendomsrelaterte temaer.

    Til toppen