Citykonferansen Oslo 2020 13. februar 2020 Latter

Citykonferansen Oslo 2020

Program

Speakers

Zaineb Al-Samarai
Partner, Storm Samfunn
Zaineb Al-Samarai
Partner, Storm Samfunn
Zaineb er en erfaren rådgiver innen strategi og samfunnskommunikasjon, og har erfaring både fra jus, politikk og rådgivning. I tillegg til utdannelse som jurist, har hun bred kompetanse innen kommunikasjonsfeltet og gjennom politisk arbeid.

Zaineb har vært møtende vararepresentant på Stortinget for Arbeiderpartiet, og arbeidet som byrådssekretær for næringsbyråden i Oslo. I tillegg har hun arbeidet med kommunikasjonsrådgivning både i First House og Rud Pedersen, samt arbeidet med næringspolitiske spørsmål i Norges Rederiforbund. Hun har også tillitsverv i norsk idrett, blant annet som styremedlem i Norges Idrettsforbund, og nestleder i Vålerenga Elite Fotball.

Zaineb har en mastergrad i jus fra Universitet i Oslo, samt studert kommunikasjon ved University of Wisconsin-Madison.
 
Stig L. Bech
Styreleder, Advokatfirmaet Wiersholm AS
Stig L. Bech
Styreleder, Advokatfirmaet Wiersholm AS
Stig L. Bech har over flere tiår vært en ledende advokat innenfor området fast eiendoms rettsforhold. Bech har i hovedsak jobbet med transaksjoner, eiendomsutvikling, myndighetskontakt, finansiering og restrukturering i eiendomsforetak. Bech har i perioden som advokat vært rangert på øverste nivå i alle advokatkåringer, og har vært en førende deltaker i utarbeidelse av de ledende bransjestandarder på området (salgskontrakter, mandatavtaler, leieavtaler etc).
Bech har utgitt flere artikler om fast eiendoms rettsforhold, skrevet kommentarutgave til tidligere lov om eiendomsmegling og undervist i ulike bransjefora (Senter for Eiendomsfag, Juristenes Utdanningssenter, Estate Media, Finansavisen Eiendom).
Bård Bjølgerud
Administrerende Direktør, Pangea Property Partners
Bård Bjølgerud
Administrerende Direktør, Pangea Property Partners
Bård Bjølgerud har vært initiativtaker i mange av de største og mest komplekse eiendoms- og hotelltransaksjoner i Norden de siste 20 årene. Etter å ha ledet eiendomsteamet, Corporate Finance, SEB Enskilda, vært nestleder i SEB Enskilda og Analysesjef i Alfred Berg/ABN Amro, grunnla han Pangea i 2009. Bjølgerud er Siviløkonom med fordypning i Finans fra Norges Handelshøyskole i Bergen (NHH). Relevant bransje erfaring: + 25 år.
Per Valebrokk
Seniorrådgiver og partner, Storm Communications
Per Valebrokk
Seniorrådgiver og partner, Storm Communications

Per Valebrokk er en erfaren strategisk rådgiver med 20 års erfaring som journalist og redaktør. Han har en unik kompetanse innen medie- og krisehåndtering, historiefortelling og langsiktig posisjonering. Per er også en ettertraktet konferanse- og debattleder.

Per var i ti år ansvarlig redaktør og administrerende direktør i økonomi-nettstedet E24.no og magasinet Dine Penger. Han har omfattende erfaring med endringsledelse og omstillinger, og vet mer enn de fleste hvordan man bygger et digitalt suksesscase. Per var også programleder for den ukentlige podcasten Valebrokk & Co, som hadde 20.000 lyttere per episode.

Tidligere har Per vært ansvarlig redaktør i Skien-avisen Varden, journalist i VG, journalist i TDN Finans og aksjemegler. Han er utdannet siviløkonom med spesialisering i finans.

Alle speakers

Aktuell konferanse

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta informasjon om våre konferanser med eiendomsrelaterte temaer.

    Til toppen