Eiendomsdagene 2022 28. - 29. april 2022 Norefjell Ski & Spa

Eiendomsdagene 2022

Årets største og viktigste arena for eiendomsbransjen.
Nå er vi tilbake for 17. gang – dette vil du ikke gå glipp av!

Skal du investere i eiendom i året som kommer? Lær av de beste i gamet.
Er du ute etter økt lønnsomhet? Oppdag prosjektene med høy avkastning.
Vil du vinne kampen om de beste objektene? Få innsikt i strategiene som gir suksess.

Konkurransen i eiendomsbransjen blir stadig tøffere.
Eiendomsdagene fokuserer på norsk økonomi, eiendomsinvestering, risiko, avkastning og nye trender – og gir deg kunnskapen du trenger for å gjøre lønnsomme investeringer.

Her blir det garantert høyt tempo, topp kvalifiserte norske og internasjonale forelesere, inspirerende samtaler og nettverksbygging med nåværende og fremtidige kunder, partnere og konkurrenter.
Ønsker du å bli med på "Stjerner i sikte!" kl. 10:00 - 12:00 på torsdag send mail til: pernille@estatemedia.no Velkommen til Eiendomsdagene 2022!

Vi ses på Norefjell. Meld deg på i dag!

Program

Speakers

Bård Bjølgerud
Administrerende Direktør, Pangea Property Partners
Bård Bjølgerud
Administrerende Direktør, Pangea Property Partners
Bård Bjølgerud har vært initiativtaker i mange av de største og mest komplekse eiendoms- og hotelltransaksjoner i Norden de siste 20 årene. Etter å ha ledet eiendomsteamet, Corporate Finance, SEB Enskilda, vært nestleder i SEB Enskilda og Analysesjef i Alfred Berg/ABN Amro, grunnla han Pangea i 2009. Bjølgerud er Siviløkonom med fordypning i Finans fra Norges Handelshøyskole i Bergen (NHH). Relevant bransje erfaring: + 25 år.
Per Valebrokk
Seniorrådgiver og partner, Storm Communications
Per Valebrokk
Seniorrådgiver og partner, Storm Communications

Per Valebrokk er en erfaren strategisk rådgiver med 20 års erfaring som journalist og redaktør. Han har en unik kompetanse innen medie- og krisehåndtering, historiefortelling og langsiktig posisjonering. Per er også en ettertraktet konferanse- og debattleder.

Per var i ti år ansvarlig redaktør og administrerende direktør i økonomi-nettstedet E24.no og magasinet Dine Penger. Han har omfattende erfaring med endringsledelse og omstillinger, og vet mer enn de fleste hvordan man bygger et digitalt suksesscase. Per var også programleder for den ukentlige podcasten Valebrokk & Co, som hadde 20.000 lyttere per episode.

Tidligere har Per vært ansvarlig redaktør i Skien-avisen Varden, journalist i VG, journalist i TDN Finans og aksjemegler. Han er utdannet siviløkonom med spesialisering i finans.

Alle speakers

Bilder fra konferansen

Aktuell konferanse

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta informasjon om våre konferanser med eiendomsrelaterte temaer.

    Til toppen