Jan Christian Vestre vant Cityglød

Jan Christian Vestre stakk av med Cityglød 2021, prisen som skal hedre unge og lovende talenter i eiendomsbransjen.

Det var på Citykonferansen torsdag kveld at Vestre fikk diplomet for prisen Cityglød. Prisen, som deles ut fra Ung i næringseiendom, bransjeforeningen Norsk Eiendom og Estate Media, går til en ung person som har bidratt til at bransjen våger å utfordre det bestående, skape bedre løsninger for kundene og utvikler gode samfunn.

I år var finalistene Amir Folkestad Habhab fra Marketer, Ingemund Skålnes fra OBOS Living lab og Jan Christian Vestre fra Vestre.

«Vestre overtok møbelfabrikken i svært ung alder og har med sitt lederskap siden 2012 bidratt til at bedriften har ekspandert kraftig. Selskapet har hatt en jevn vekst på over 20 prosent hvert år, kontorer i 5 land og oppdrag i 30. Vestres filosofi handler om å gjøre verden til et bedre sted ved å bruke sine produkter og egne eiendommer til å skape inkluderende møteplasser og en mer åpen og demokratisk by- og stedsutvikling», er juryens omtale av Vestre.

Det var en strålende fornøyd vinner som mottok diplomet.

— Tusen hjertelig takk. For en stor overraskelse og anerkjennelse. Dette er utrolig gøy. For å være ærlig føler jeg ikke at prisen er til meg, den er til mine mange kollegaer som står på for å skape sosiale møteplasser, fremme tillit og bærekraftig bøbelproduksjo, sier Vestre.

Cityglød-juryen for 2021 består av:

• Gunnar Bøyum, Aspelin Ramm

• Tone Tellevik Dahl, Norsk Eiendom

• Frikk Hoven, Ung i Næringseiendom

• Katrine Belsvik, Ung i Næringseiendom

• Carine Bjørvik Andersen, Estate Media

Tidligere vinnere er Vippa-ildsjel Kaja Skovborg-Hansen. Prognosesenterets sjeføkonom Nejra Macic. Bonums Espen T. Lundkvist og Mesh Norway-gründerne Anders Mjåset og Karl Kristian Wickstrøm.

Aktuell konferanse

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta informasjon om våre konferanser med eiendomsrelaterte temaer.

    Til toppen