Citykonferansen Bergen 2021 14. september 2021 Radisson Blu Royal Hotel - Bryggen

Citykonferansen Bergen 2021

Estate Kunnskap i samarbeid med Norsk Eiendom inviterer alle som er engasjert i byutvikling i Hordaland til Citykonferansen. Konferansen er etter fire år godt etablert og samler eiendomsaktører fra hele regionen til en fagdag hvor vi fokuserer på bærekraftig by- og stedsutvikling.
Til fagkonferansen vil vi samle de beste fagfolkene innen sine felt, presentere spennende caser, samt oppfordre til relasjonsbygging på tvers av nettverk.
 
Etter suksessen i Oslo tar vi med det nye, spennende debattkonseptet CityTalks til Bergen og årets Citykonferanse. Scenen rigges om til et studio der kunnskapsrike paneldeltakere vil delta i diskusjoner som også åpner for å involvere publikum på nye og engasjerende måter.

Konferansen vil bli arrangert i overenstemmelse med de smittevernregler som er gjeldende for den aktuelle datoen. 
 
Programkomite Citykonferansen Bergen:
Gunnar Hernborg, GC Rieber Eiendom
Lars Erik Wirsching, WPS Næringsmegling
Kenneth Nielsen, Proptech City
Jogeir Ronarheim, Bonava
Stein Ove Ødegård, Estate kunnskap

Program

Speakers

Kyrre Martinius Knudsen
Sjefsøkonom, SpareBank 1 SR- Bank
Kyrre Martinius Knudsen
Sjefsøkonom, SpareBank 1 SR- Bank
Kyrre M. Knudsen har siden 2013 vært sjeføkonom i SpareBank 1 SR-Bank. Han har tidligere jobbet med energimarkeder som sjefanalytiker i Equinor. Videre har Knudsen arbeidet i Norges Bank, herunder som taleskriver for sentralbanksjefen, og i Finansdepartementet. Knudsen er siviløkonom fra Norges Handelshøyskole (1999) og har hovedfag i samfunnsøkonomi fra Universitet i Oslo (2001).

Knudsen er kommentator i næringslivsmedier som Dagens Næringsliv, Finansavisen, E24, Stavanger Aftenblad og Bergens Tidene.
 
Mette Svanes
Direktør for Plan- og bygningsetaten (PBE) i Bergen kommune, byrådsavdeling for byutvikling.
Mette Svanes
Direktør for Plan- og bygningsetaten (PBE) i Bergen kommune, byrådsavdeling for byutvikling.
Mette Svanes er utdannet sivilingeniør ved NTH/NTNU i Trondheim. Hun har jobbet med byplanlegging i snart 30 år, og har erfaring fra kommuner og private plankontor (bl.a. Link Arkitektur). Hun har jobbet i bergen kommune i 17 år, og leder Plan og geodata siden 2007 og Plan- og bygningsetaten siden oktober 2016.
Alle speakers

Aktuell konferanse

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta informasjon om våre konferanser med eiendomsrelaterte temaer.

    Til toppen