364582

Kjemper om pris for de unge og lovende

Her er kandidatene til Cityglød 2023, som deles ut under Cityprisen.

Prisen, som skal hedre unge og lovende talenter i eiendomsbransjen under 35 år, blir delt ut for femte gang under Citykonferansen på hotellet The Hub i Oslo den 3. mars i år. Prisen deles ut samarbeid med Ung i næringseiendom, bransjeforeningen Norsk Eiendom og Estate Media.

Cityglød-juryen består av Tone Tellevik Dahl (adm. direktør i Norsk Eiendom), Gunnar Bøyum (tidligere adm. direktør i Aspelin Ramm), Ellen Hjort Bech (Ung i Næringseiendom), Johan Backe (Ung i Næringseiendom) og Carine Bjørvik Andersen (Estate Media).

 

Om Kristoffer Lundquist i Propely, skriver juryen:

«Kristoffer Lundquist (22 år) er medgründer og CEO i Propely, hvor han ivrig jobber med teknologiske løsninger som forenkler og bedrer hverdagen for eiendomsforvaltere og de som benytter bygget.

Selskapet ble startet av guttene i Propely da de gikk på videregående skole. Med et ungdommelig mot tok gründerne fatt på en bransje som var klar for utvikling.

Målet med plattformen er å forbedre morgendagens bygg. Den sikrer god kommunikasjon og et sømløst samarbeid i forvaltning og drift av eiendom.

Propely brukes nå i mer enn 2500 bygg i Norge, Sverige og Danmark. De tredoblet inntektene og doblet antall kunder i 2022.. Vi er imponert over Kristoffer Lundquist, Steinar Seim og Ole Ekern for sitt intelligente forvaltningssystem til eiendomsbransjen.»

 

Om Sara Midtgaard i Handelsbanken, skriver juryen:

«Sara Midtgaard (27 år) har siste året markert seg som en av eiendomsbransjens mest synlige analytikere. Gjennom sitt virke som seniorøkonom i Handelsbanken har hun bidratt til innsikt og økt interesse for eiendomsøkonomi, både på boligsiden og innen næringsbygg. Sara har etter fullført master i samfunnsøkonomi, variert erfaring fra Norges Bank, Finanstilsynet og ikke minst Prognosesenteret bidratt til økt forståelse av eiendomsøkonomi som en del av samfunnsutviklingen. Med tydelig retorikk har hun blant annet turt å fortelle negative nyheter om eiendomsbransjen samt vist interesse for eiendom som en del av samfunnet og økonomien. Juryen synes hun har vist fremragende innsats ved å forklare eiendomsøkonomi enkelt og forståelig.»

 

Om Mansoor Hussain i Oslo Kommune, skriver juryen:

«Mansoor Hussain (23 år) entret byutviklingsfeltet med stor nysgjerrighet og ydmykhet. Som medlem i byutviklingsutvalget i Oslo bystyre har han turt å gå sine egne veier for å søke kunnskap og innsikt.

Utfordrende og utålmodig har han aktivt søkt råd hos aktører, selv om deres sak ikke har vært på dagsorden. I fjor høst hadde han også flere fremtredende verv i forbindelse med Oslo Urban week. Gjennom disse vervene har han opparbeidet seg betydelig respekt hos aktørene.

Han er tydelig på at byutvikling er samfunnsutvikling og snakker opp byens kvaliteter og hva vi som innbyggere i byene trenger; mangfold av folk, bygg, tjenester og opplevelser.

I dag er han byrådssekretær i byrådsavdelingen for næring og eierskap. Der viderefører han sitt engasjement for byutvikling over i byggherre-avdelingen til kommunen. Mansoor gløder for byutvikling i by.»

Aktuell konferanse

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta informasjon om våre konferanser med eiendomsrelaterte temaer.

    Til toppen