Citykonferansen 2023 2. mars 2023 The Hub

Citykonferansen 2023

Norsk Eiendom og Estate Media ønsker velkommen til Citykonferansen!
I fjor ble det full klaff på Citykonferansen med debattkonseptet CityTalks. I år satser vi derfor på å gjenta suksessen –  på The HUB! Vi legger opp til spennende samtaler hvor gjestene selvfølgelig blir utfordret på fag, men også med en personlig touch. Årets konferanse ledes av duoen Katrine Belsvik fra Ung i Næringseiendom og Stig Bech fra Norsk Eiendom.
CityTalks handler om en miks av foredrag og diskusjon med en langt mer uformell stil, der også publikum involveres på nye og engasjerende måter.

Dagen avsluttes med CityDinner, og selvfølgelig årets høydepunkter med kåring av vinneren av talentprisen Cityglød og årets Citypris.

 
Årets programkomite:
Stig Bech, Norsk Eiendom
Mona Aarebrot, Aspelin Ramm
Vidar Fiskum, Norsk Eiendom
Katrine Belsvik, Ung i Næringseiendom
Stein Ove Ødegård, Estate Media

Se program med aktuelle temaer.
  
 

Program

Speakers

Stig L. Bech
Styreleder, Advokatfirmaet Wiersholm AS
Stig L. Bech
Styreleder, Advokatfirmaet Wiersholm AS
Stig L. Bech har over flere tiår vært en ledende advokat innenfor området fast eiendoms rettsforhold. Bech har i hovedsak jobbet med transaksjoner, eiendomsutvikling, myndighetskontakt, finansiering og restrukturering i eiendomsforetak. Bech har i perioden som advokat vært rangert på øverste nivå i alle advokatkåringer, og har vært en førende deltaker i utarbeidelse av de ledende bransjestandarder på området (salgskontrakter, mandatavtaler, leieavtaler etc).
Bech har utgitt flere artikler om fast eiendoms rettsforhold, skrevet kommentarutgave til tidligere lov om eiendomsmegling og undervist i ulike bransjefora (Senter for Eiendomsfag, Juristenes Utdanningssenter, Estate Media, Finansavisen Eiendom).
Tone Tellevik Dahl
Administrerende Direktør, Norsk Eiendom
Tone Tellevik Dahl
Administrerende Direktør, Norsk Eiendom
Tone Tellevik Dahl har toppledererfaring fra politikk og akademia, og er nå administrerende direktør for bransjeforeningen Norsk Eiendom. Hun var blant annet nestleder i byutviklingskomiteen i Oslo bystyre, og byråd for eldre, helse og arbeid, og for oppvekst og kunnskap. Med en bred politisk erfaring gir Tellevik Dahl bransjen en klar og tydelig stemme.
 
Skage Grønneberg
Leder Næringslivsavdelingen, Bellona
Skage Grønneberg
Leder Næringslivsavdelingen, Bellona
Skage har en mastergrad i naturforvaltning fra NMBU, og en BBA fra European University, Barcelona, og Tec de Monterrey, Mexico. Han jobbet flere år i Handelsbanken Capital Markets, før han startet eiendomsselskapet Fåvne Eiendom i 2010. Fra 2021 har Skage ledet næringslivssammarbeidet til Bellona, og jobber for å utvikle og styrke dette.
Morten Jarlbæk Pedersen
Chefrådgiver, Ejendom Danmark
Morten Jarlbæk Pedersen
Chefrådgiver, Ejendom Danmark
Morten Jarlbæk Pedersen er politisk chefrådgiver i EjendomDanmark, der samler den professionelle, danske ejendomsbranche. Morten Jarlbæk Pedersen har en Ph.D. i statskundskab fra Københavns Universitet og er ekspert i lovkvalitet og regulering. I EjendomDanmark beskæftiger han sig bl.a. med regulering, politik, bæredygtighed og analyse.
Kyrre Martinius Knudsen
Sjefsøkonom, SpareBank 1 SR- Bank
Kyrre Martinius Knudsen
Sjefsøkonom, SpareBank 1 SR- Bank
Kyrre M. Knudsen har siden 2013 vært sjeføkonom i SpareBank 1 SR-Bank. Han har tidligere jobbet med energimarkeder som sjefanalytiker i Equinor. Videre har Knudsen arbeidet i Norges Bank, herunder som taleskriver for sentralbanksjefen, og i Finansdepartementet. Knudsen er siviløkonom fra Norges Handelshøyskole (1999) og har hovedfag i samfunnsøkonomi fra Universitet i Oslo (2001).

Knudsen er kommentator i næringslivsmedier som Dagens Næringsliv, Finansavisen, E24, Stavanger Aftenblad og Bergens Tidene.
 
Eivin Sundal
Grunnlegger og Sjef, UngNorge
Eivin Sundal
Grunnlegger og Sjef, UngNorge
Målet med UngNorge er å skape en morsom, trygg og aktiv oppvekst for barn og unge, med særlig tanke på dem som ikke har en slik hverdag.
Dette gjør vi ved å:

- fremme positive aktiviteter for barnevernsbarn og -ungdom
- bidra til å endre inntrykket av barnevernsbarn fra å være noe negativt til en positiv betegnelse
 
Zaineb Al-Samarai
Partner, Storm Samfunn
Zaineb Al-Samarai
Partner, Storm Samfunn
Zaineb er en erfaren rådgiver innen strategi og samfunnskommunikasjon, og har erfaring både fra jus, politikk og rådgivning. I tillegg til utdannelse som jurist, har hun bred kompetanse innen kommunikasjonsfeltet og gjennom politisk arbeid.

Zaineb har vært møtende vararepresentant på Stortinget for Arbeiderpartiet, og arbeidet som byrådssekretær for næringsbyråden i Oslo. I tillegg har hun arbeidet med kommunikasjonsrådgivning både i First House og Rud Pedersen, samt arbeidet med næringspolitiske spørsmål i Norges Rederiforbund. Hun har også tillitsverv i norsk idrett, blant annet som styremedlem i Norges Idrettsforbund, og nestleder i Vålerenga Elite Fotball.

Zaineb har en mastergrad i jus fra Universitet i Oslo, samt studert kommunikasjon ved University of Wisconsin-Madison.
 
Alle speakers

Bilder fra konferansen

Aktuell konferanse

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta informasjon om våre konferanser med eiendomsrelaterte temaer.

    Til toppen