Eiendom & Teknologi 2022 22. - 23. september 2022 Fyri Resort

Eiendom & Teknologi 2022

- årets viktigste arena innen tech for eiendomsbransjen.

Konferansen gir deg unik innsikt i teknologien som er tilgjengelig for bransjen i dag.
Programmet domineres av det teknologiske sporet, men vi løfter også inn andre temaer relatert til bruken av teknologi i bransjen,
samt nye måter å jobbe på.
Eiendom & teknologi er en signaturkonferanse fra Estate kunnskap og tilbyr en unik bransjearena i flotte omgivelser på FYRI Resort.
I tillegg til godt faglig utbytte under selve fagkonferansen legger vi til rette for en hyggelig sosial møteplass hvor man får god anledning til å
pleie nettverket av gode bransjekollegaer.

Proptech Village: Som tidligere år inviterer vi et utvalg oppstartselskaper til konferansen. Alle er i en tidlig fase, og får nå muligheten til å introdusere seg og sine ideer for eiendomsbransjen. Her får du ideer og løsninger, og så er det opptil ditt eget selskap å velge løsning i forhold til kundestrategi og ønsket merverdi av porteføljen.

Program oppdateres fortløpende gjennom sommeren.

 

Program

Speakers

Isabelle Ringnes
Co-founder & Chief Evangelist, Equality Check
Isabelle Ringnes
Co-founder & Chief Evangelist, Equality Check
Isabelle Ringnes er med-grünnlegger av EqualityCheck.it, en tech-startup som benytter strukturell og kulturell data for å hjelpe virksomheter å forstå og forbedre mangfold og kultur på arbeidsplassen. Ved hjelp av transparens og data identifiserer de forbedringsområder i en mangfoldsmatrise og bistår med implementering av evidensbaserte løsninger for å redusere ulikhet.
Hun er også grunderen av TENK, et teknologinettverk for kvinner med mål om å inspirere kvinner og jenter til å lene seg inn og forme fremtiden med teknologi. Isabelle er også en av grunnleggerne bak #Hunspanderer, en organisajon fokusert på likestilling ved å addressere ubevisst diskriminering og kjønnsstereotyper i arbeidslivet. Sammen med SOS Barnebyer har hun startet initiativet Digital Villages som har som formål å digitalisere barnebyer over hele verden. Hun har også vært deltaker ved det anerkjente Singularity University på NASA i Silicon Valley, der hun i dag er foreleser. Hun er 2 ganger blitt kåret til Inspiring Fifty women in tech og blitt utnevnt som 1 av 6 nordmenn blant de 100 mest innflytelsesrike menneskene i Nordic Tech. Isabelle er styremedlem i Dermanor, varameldem i Kreftforeningen og har produsert en av Norges mest populære teknologipodkaster Future Forecast. Hun har også gitt ut boken Hvem Spanderer om ubevisst diskriminering og kjønnsstereotypier. Isabelle holder jevnlig foredrag om teknologi og mangfold for næringslivsledere og politikere i Norge og internasjonalt. 
 
Charlotte Koritzinsky Luisa
Norsk Gjenvinning
Charlotte Koritzinsky Luisa
Norsk Gjenvinning
Charlotte Koritzinsky Luisa er faglig leder for bygg og anlegg og har blant annet ansvar for store nasjonale avtaler i Norsk Gjenvinning. Hennes kundesegment befinner seg for det meste innen bygg- og anleggssektoren der fotavtrykket er enormt og hvor det haster å finne løsninger. Dette bidrar Charlotte med gjennom innsikt og kompetanse for å redusere, øke ombruk og andel gjenvunnet materiale for kundene. Sammen finner de nye sirkulære løsninger som bidrar til at kundene når sine mål i henhold til EU sine krav om 70% materialgjenvinning.
 
Robert Skramstad
Daglig leder / Partner, Malling & Co Technology
Robert Skramstad
Daglig leder / Partner, Malling & Co Technology
Vi ser stadig flere proptech-selskaper som både disrupter og gir merverdi til eiendomsbransjens verdikjeder. Utviklingen går fort, så det er bare å henge med i svingene.

 
Lars Eirk Ulseth
CSO, Parallelo
Lars Eirk Ulseth
CSO, Parallelo
Med 25 års erfaring, og tidligere medgründer av TAG Arkitekter, er Lars Eirik en av landets aller mest erfarne arkitekter innen industriell boligutvikling. Lars Eirik sørger for at produktet utvikles for å skape maksimal verdi i prosjektene hvor det tas i bruk
Parallelo er et parameterstyrt verktøy som automatisk genererer arealeffektive leilighetsplaner i store boligprosjekter. Gjennom å bruke datakraft til å gjennomføre denne tidskrevende oppgaven, kan arkitekter og utbyggere jobbe tettere sammen, utforske mer og i fellesskap finne løsningen som best balanserer bo-kvalitet og prosjektøkonomi
 
Carl Edvard Endresen
CEO, Izy
Carl Edvard Endresen
CEO, Izy
Carl Edvard Endresen har lang erfaring som sjef for nordiske teknologibedrifter. Han har bakgrunn fra internasjonale selskaper som Jefferies & Co, McKinsey, Uber og den norske fintech scaleupen Axo. Nå er han CEO i Izy AS, og er i ferd med å bygge nordens ledende tenant experience platform. Izy skal bli den digitale fronten på et bygg, som kobler sammen tjenester for å skape en sømløs, bærekraftig og produktiv arbeidsdag.  
 
Alle speakers

Bilder fra konferansen

Aktuell konferanse

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta informasjon om våre konferanser med eiendomsrelaterte temaer.

    Til toppen