My project-1 (5)

Finalistene til å vinne Cityglød i Vestland

CityGlød er en pris som gis til unge og lovende talenter i eiendomsbransjen under 40 år som har vist engasjement og innovasjonsevne innen eiendomsfagene, og bidratt til verdiskapning i bransjen.

Det er andre gang denne prisen skal deles ut i Bergen, og i år er det disse tre talentfulle aktørene som er nominert: Isabel Dosthe i Røynstrand Jacobsen, Silje Klepsvik i Kaleidoscope Nordic og Dagfinn Edvardsen i Really.
Juryen består av Ingse Galtung Døsvig i Bara Eiendom, Fredrik Barth i Vill, Kathrine Ve i Bergen Kommune og Carine Bjørvik Andersen i Estate Media.

Nominert: Isabel Dosthe, driftssjef i Røynstrand Jacobsen
Isabel Dosthe har vært med på å løfte bygulvet i Bergen ved å bistå eiendomsaktørene å skape unike og økonomisk bærekraftige serveringskonsepter i førsteetasjene som er åpne for publikum.
Hun er utdannet sommelier og driftssjef i Røynstrand Jacobsen AS hvor hun har ansvaret for Møllendal Fetevare, Bergen Brunsj og Vinbaren – vin & pintxos i Kaigaten.
Røynstrand Jacobsen AS har utviklet flere populære steder som har skapt store verdier i områder hvor det har vært få eller ingen tilbud tidligere.
På bakgrunn av suksessen i Bergen, er Isabel og Røynstrand Jacobsen AS trukket inn som rådgivere i flere store eiendomsprosjekter i hele landet, som for eksempel Økern Portal og Drammen Helsepark.
Isabel er en leder med et brennende engasjement og positiv innstilling. Hun tenker strategisk og økonomisk samtidig som hun går foran som et godt eksempel ved å ta vakter på gulvet sammen med sine ansatte. Dette har ført til at restaurantene og utestedene går godt.

Nominert: Silje Klepsvik, daglig leder i Kaleidoscope Nordic

Silje Klepsvik er Arkitekt MNAL, Partner og Daglig leder i Kaleidoscope Nordic hvor hun har stort fokus på regenerative designprinsipper og sosialt bærekraftige bomiljø. Med et stort engasjement utfordrer hun til stadighet bransjen til å tenke nytt.
Hun er prosjektleder innen arkitekturfag for Delegården, et pilotprosjekt med fokus på deling og sirkulære løsninger.
Delegården er et innovativt prosjekt i Damsgårdssundet som har fått Enova støtte for å gjennomføre et mulighetsstudie for ombruk og fleksibilitet. Prosjektet har vunnet NABOs publikumspris ifm boligutstillingen på KODE museum tidligere i år, og har vært utstilt ved Oslo Arkitekturtriennale.
Silje er også en av grunnleggerne bak Bioregion Institute, et ideelt AS som jobber med foredling av organisk restråstoff til utvikling av nye biomaterialer og produkter blant annet til byggebransjen, og bak OPEN transformation, en organisasjon som jobber for å fremme inkluderende arkitektur, og utforsker skjæringspunktet mellom bygde miljø, sosiale og politiske prosesser.

Nominert: Dagfinn Edvardsen, daglig leder i Really!
Dagfinn Edvardsen er gründer og daglig leder i Really, et proptech selskap som utfordrer en hel bransje ved å endre måten man kjøper, selger og følger opp eiendomstjenester på. Ved å forenkle innkjøp av en rekke service- og vedlikeholdstjenester, ved å standardisere avtaleverk, og ved å samle alt på ett sted bidrar Really til mer effektiv og bærekraftig eiendomsdrift.
Med seg i bagasjen har Dagfinn 15 års erfaring fra eiendomsforvaltning, senest som leder for BOB BBL sitt forretningsområde for Eiendomstjenester. Foruten å bruke så å si all sin tid på Really underviser han også på Senter for eiendomsfag og sitter i styret i Proptech Innovation .
Dagfinn er brennende opptatt av innovasjon og er et ledertalent som på kun to år har skapt en bedrift med 21 dyktige medarbeidere og store visjoner for fremtiden. Til tross for all naturlig motstand som følger når man forsøker å dramatisk endre en bransje, har Really allerede fått nasjonal og internasjonal oppmerksomhet og mye medvind med Dagfinn bak roret. Vi gleder oss til å følge denne bergenske startup`ens videre ferd ut i verden.

Les hele programmet her

Aktuell konferanse

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta informasjon om våre konferanser med eiendomsrelaterte temaer.

    Til toppen