Citykonferansen Bergen 2022 17. november 2022 Grand Hotel Terminus

Citykonferansen Bergen 2022

Estate Kunnskap i samarbeid med Norsk Eiendom inviterer alle som er engasjert i byutvikling i Hordaland til Citykonferansen. Konferansen er etter fem år godt etablert og samler eiendomsaktører fra hele regionen til en fagdag hvor vi fokuserer på bærekraftig by- og stedsutvikling.
Til fagkonferansen vil vi samle de beste fagfolkene innen sine felt, presentere spennende caser, samt oppfordre til relasjonsbygging på tvers av nettverk.

Vi rigger scenen til CityTalk; - dette er et konsept med en uformell stil, der du møter spennende paneldeltakere som gjennom samtaler byr på et dypdykk.

CityGlød for Hordaland vil bli kåret under konferansen! Send gjerne inn nominasjoner til juryen på konferanse@estatemedia.no
Statutter:Cityglød er en pris som gis ut til unge og lovende talenter i eiendomsbransjen som er under 40 år. De har vist engasjement og innovasjonsevne innen eiendomsfagene samt bidratt til verdiskapning i bransjen

Etter fagprogrammet inviterer vi til festmiddag med prisutdeling, god mat og drikke og musikalsk underholdning.
 
Programkomite Citykonferansen Bergen:
Gunnar Hernborg, GC Rieber Eiendom
Lars Erik Wirsching, WPS Næringsmegling
Kenneth Nielsen, Proptech City
Jogeir Romarheim, Introcon
Stein Ove Ødegård, Estate kunnskap
 

Program

Speakers

Stig L. Bech
Partner, Wiersholm
Stig L. Bech
Partner, Wiersholm
Stig L. Bech har over flere tiår vært en ledende advokat innenfor området fast eiendoms rettsforhold. Bech har i hovedsak jobbet med transaksjoner, eiendomsutvikling, myndighetskontakt, finansiering og restrukturering i eiendomsforetak. Bech har i perioden som advokat vært rangert på øverste nivå i alle advokatkåringer, og har vært en førende deltaker i utarbeidelse av de ledende bransjestandarder på området (salgskontrakter, mandatavtaler, leieavtaler etc).
Bech har utgitt flere artikler om fast eiendoms rettsforhold, skrevet kommentarutgave til tidligere lov om eiendomsmegling og undervist i ulike bransjefora (Senter for Eiendomsfag, Juristenes Utdanningssenter, Estate Media, Finansavisen Eiendom).
Tanita Guldbrandsen
Landskapsarkitekt
Tanita Guldbrandsen
Landskapsarkitekt
Tanita Guldbrandsen er en landskapsarkitekt, skuespiller og selvutnevnt badeløve fra Laksevåg. "Badebyen Bergen" er hennes masteroppgave i landskapsarkitektur ved NMBU, levert våren 2022. Tanita jobber i Bergen kommune Bymiljøetaten.

Bilde: Alle foto Bielke&Yang
 
Gunnar Hernborg
Prosjektdirektør i GC Rieber Eiendom as, GC Rieber
Gunnar Hernborg
Prosjektdirektør i GC Rieber Eiendom as, GC Rieber
Først og størst i massivtre! GC Rieber presenterer sitt nye kontorbygg og hotell i Solheimsviken.

ontorbygget blir regionens første og største næringsbygg oppført i massivtre! GC Rieber har også ambisjoner om at bygget skal bli sertifisert som et Bream Excellent-bygg.

Det nye hotellet vil ligge vegg i vegg, og skal driftes av verdens største hotellkjede Marriot Moxy. Gunnar Hernborg er utdannet siv. Ing. Energi og Miljø.

Han har jobbet 4 år som Prosjektdirektør i GC Rieber Eiendom. Før dette jobbet han som forretningsutvikler og prosjektutvikler i energiselskapet BKK.
Ingrid Sævold Moe
advokat/ partner, Harris Advokatfirma AS
Ingrid Sævold Moe
advokat/ partner, Harris Advokatfirma AS
Ingrid Sævold Moe har i mange år arbeidet med fast eiendoms rettsforhold, med hovedfokus på eiendomsutvikling, strategisk planlegging og rådgivning i plan- og byggesaksprosesser, myndighetskontakt, utbyggingsavtaler, tilsynssaker m.m. Hun har siden 2020 sittet i advokatforeningens lovutvalg for Bygningsrett og reguleringsspørsmål, og har holdt en rekke foredrag innenfor eiendomsutvikling, og plan- og bygningsrett. Ingrid er også en aktiv og engasjert deltaker i byutviklingsdebatten.
 
Øyvind Nordsletten
Diplomat
Øyvind Nordsletten
Diplomat
Øyvind Nordsletten er en norsk diplomat og ambassadør. Han har bl.a. vært Norges ambassadør til Ukraina (1992-1996) og til Russland (2000-2008)
 
Sunniva Rose
kjernefysiker og rosablogger
Sunniva Rose
kjernefysiker og rosablogger
Engasjert kjernefysiker og rosablogger:
Sunniva Rose klarte aldri å passe inn i tradisjonelle båser, og skapte derfor en egen bås. I dag kaller hun seg rosanerd, og er en forsker med sans for mote og sminke.

 
Arnstein Rød
Managing Director & Partner, Pangea Project Finance
Arnstein Rød
Managing Director & Partner, Pangea Project Finance
Arnstein Rød har lang erfaring innenfor tilrettelegging og syndikering av alle typer næringseiendom i Norge og Sverige. Etter å ha vært ansvarlig for og ledet syndikeringsteamet innenfor Investment Banking i DNB Markets i mer enn 20 år, var han med å etablere Pangea Project Finance i januar 2021. Arnstein er siviløkonom fra Norges Handelshøyskole i Bergen (NHH) og Handelshøyskolen Stockholm. Relevant bransjeerfaring: +20 år.
Alle speakers

Bilder fra konferansen

Aktuell konferanse

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta informasjon om våre konferanser med eiendomsrelaterte temaer.

    Til toppen