image_6197319221604911350

Årets viktigste arena innen tech for eiendomsbransjen

Digitalisering av eiendom og eiendomsdrift er nøkkelen til effektivisering, kostnadsbesparelser og ikke minst – bærekraft!

 

Den 23. november arrangeres konferansen Eiendom & Teknologi, hvor det diskuteres utviklingstrender innen proptech som lagringsteknologi og effekten av 5Gs inntog i byene.

 

Nytenkende proptech selskaper vil presentere sine tanker, erfaringer, ideer og produkter. Det er mye å orientere seg i innen proptech, heldigvis har vi samlet sammen de fremste aktørene i Norge under et tak!

 

 

Proptech Village

 

Proptech er innovasjonspreget; nye løsninger utvikles hver dag av spennende gründere og startup-miljøer. På Eiendom & Teknologi vil du også finne vårt konferansekonsept: «Proptech Village». Proptech Village huser totalt 15 bedrifter fra ulike startup- og innovasjonsmiljø i Oslo, Bergen og Sandnes. Alle er i en tidlig fase, og får nå muligheten til å presentere seg og sine ideer for eiendomsbransjen.

 

Vi introduserer de ulike bedriftene nå frem mot konferansen 23.november, følg med på våre hjemmesider og i våre nyhetsbrev!

 

 

Proptech Village: 5 av 15

 

 

Findable

Findable er et ferskt selskap som organiserer all byggedokumentasjon og gjør den søkbar – ved hjelp av kunstig intelligens og maskinlæring.

 

logo

Hayk har utviklet en smart og bærekraftig bildelingsordning i verdensklasse. Snart skal de lansere sin banebrytende løsning med midler fra Innovasjon Norge og private støttespillere.

 

laiout.co

Laiout har skapt en programvare som endrer hvordan tidlige planløsninger genereres – og kan spare ukesvis med arbeid i store utviklingsprosjekter og eksisterende eiendommer. Et slags «Spacemaker for interiøret».

 

Unite Living

Unite Living er et Oslo-selskap med automatisert koblingsplattform for utleiere og grupper av leietagere. Unite har utvidet porteføljen med et komplett forvaltningssystem for boliguteleie, og satser nå på internasjonal ekspansjon.

Kan vere eit bilete av tekst der det står "VARIG"

Varig har et bærekraftssoftware som gjør det enkelt for bygningseiere, forvaltere og leietakere å jobbe systematisk med å forbedre sin porteføljes klimaavtrykk. De leverer proptech for taksonomi-æraen.

 

 

Velkommen til Eiendom & Teknologi – årets viktigste arena innen proptech, med mulighet for å bygge nettverksforbindelser og oppdatere seg på de nyeste trendene i feltet.

 

Aktuell konferanse

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta informasjon om våre konferanser med eiendomsrelaterte temaer.

    Til toppen