Bildetekst:
5. MAI: Stein Ove Ødegård i Estate kunnskap og Peter Lingmerth i Bonnier/Fastighetsnytt trår til med ny storsatsing i Oslo.

Tar svensk suksess til Oslo

I Sverige er det som kan krype og gå i eiendomsbransjen og blant offentlige aktører på Business Arena Stockhom. Nå tar Bonnier og Estate kunnskap satsingen til Oslo med Business Arena Oslo.

– Vi har allerede kommet ganske langt i planleggingen av konferansen og gleder oss til å vise frem et nytt og spennende arrangement til det norske markedet. Vi er selvfølgelig imponerte over hva svenskene har fått til med Business Arena Stockholm, og gleder oss stort over å ha de med på laget med denne lanseringen, sier leder av Estate kunnskap, Stein Ove Ødegård.

Arrangementet finner sted den 5 mai på The Hub i Oslo, og Ødegård lover å invitere «hele Norge» til arrangementet.

– Ti av Norges mest fremoverlente kommuner kommer til å være representert på konferansen, og alle vil få taletid under et eget frokostevent. Vi leter etter de gode historiene under temaene by – og samfunnsutvikling og bærekraft, og det finnes veldig mye bra å ta av rundt om i Norge. Så alle som tror at alt spennende skjer rundt Oslo gryta tar grundig feil, sier Ødegård.

Estate Medias svenske eiere Bonnier/Fastighetsnytt har store ambisjoner for den nye norske satsingen.

– Vi er allerede etablert i Stockholm og Helsingfors med Business Arena. Med kjøpet av Estate Media, som er i både Norge og Danmark, har vi et selvsagt steg mot å etablere Business Arena også i Oslo og København. Business Arena er den største møteplassen for eiendomsbransjen i Sverige, og målet er å bli det i Norge også, sier Managing Director i Fastighetsnytt.

Han mener Business Arena blir en annen type arrangement enn de øvrige konferansene til Estate.

– Mens Estate har mer spesialiserte arenaer som Boligdagene, Eiendomsdagene, Citykonferansen og lignende, skal Business Arena samle alle, både eiendomsbransjen, offentlige etater og kommuner og rådgivere, sier Lingmerth.

Han mener noe av nøkkelen til suksess er at Business Arena har flere ulike emnearrangement samtidig.

– De fungerer godt som arrangement i seg selv. Men når vi får bevegelsen mellom de ulike arrangementene, treffes ulike folk, og det er da store ting skjer, sier Lingmert

Stein Ove Ødegård sier at Business Arena også blir et viktig utstillingsvindu for de kommunene som ønsker kontakt med eiendomsutviklere og investorer.

– Her legger vi opp til matchmaking på nivå med Tinder, lover Ødegård.

– I tillegg kommer «Nordic News», som tar temperaturen på markedet i alle de nordiske landene. Og ikke minst vil vi ta bærekraftsutfordringene på alvor. Under temaet «Bærekraft 360 grader» vil se på flere av de viktige bærekraftsmålene som er relevante for bransjen. Ikke bare miljø, gjenbruk og CO2, men også temaer som oppvekst, trivsel og mental helse. Vi ønsker hele Norge, Ja hele Norden velkommen til Oslo den 5. mai. Vi gleder oss til å være vertskap, avslutter Ødegård.

Aktuell konferanse

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta informasjon om våre konferanser med eiendomsrelaterte temaer.

    Til toppen