BUSINESS ARENA 5. mai 2022 The Hub

BUSINESS ARENA

Business Arena er Nordens største møteplass for ledende aktører i by, eiendom -og samfunnsutvikling.
Ved å samle private og offentlige aktører under samme tak har vi en klar målsetning om at Business Arena skal bidra positivt på disse områdene.
Erfaringsutveksling mellom de nordiske landene, dialog på tvers av bransjen og mellom det private og det offentlige, er avgjørende for at vi skal lykkes med god by – og samfunnsutvikling i Norden.

Sammen for god by- og samfunnsutvikling:
Vi inviterer kommunene inn, og ønsker at de skal være med å sette preg på Business Arena.
Dialog på tvers av private selskaper og offentlig sektor er avgjørende for at vi skal få til best mulig by –og samfunnsutvikling i fremtiden.

 

Program

Speakers

Dag Henden Torsteinsen
Partner og advokat, Grette
Dag Henden Torsteinsen
Partner og advokat, Grette
Dag Henden Torsteinsen har særlig kompetanse innen utvikling og transaksjoner for næringseiendom. Torsteinsen er medlem av redaksjonsrådet i fagtidsskriftet Tidsskrift for eiendomsrett, og er en etterspurt foreleser for eiendomsbransjen og næringsmeglere.
Lars Gillund
Daglig leder, Klosser Innovasjon
Lars Gillund
Daglig leder, Klosser Innovasjon
Lars Gillund leder Klosser Innovasjons Kongsvingerkontor. Klosser er et av Norges største innovasjonsskaper, og har som hovedformål å støtte vekstbedrifter i Innlandet i deres innovasjonsarbeid. I Klosser jobber Gillund med regional utvikling, tilrettelegging for FoU-prosjekter og ledelse av større prosjekter. Gillund har de siste årene vært svært delaktig i etablering av nytt nasjonalt forskningssenter innen bærekraft og digitalisering i Kongsvinger og jobber med etableringen av Innlandet Science Park i Kongsvinger. Han har tidligere jobbet som strategi- og kommunikasjonssjef i Kongsvinger kommune.
 
Alle speakers

Bilder fra konferansen

Aktuell konferanse

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta informasjon om våre konferanser med eiendomsrelaterte temaer.

    Til toppen