rock.jpg

Bildetekst:
Foto: Per Bendiksen

The Rockonomics til Citykonferansen Oslo: Fra Beethoven til Beastie Boys

Med bredbent rockepositur og varierende hårfeste står bandet The Rockonomics fra Stavanger godt plantet i krysningspunktet mellom kunst og kapital. Som selvutnevnt husband på Citykonferansen Oslo lover de både høy energi og trøstende toner som følge gjennom en konferanse helt utenom det vanlige. Dette vil du ikke gå glipp av! Se program.

Hva har en sjefsøkonom i Sparebank 1, en styreleder, en ølbrygger, en bankansatt The Voice-deltaker og en up-and-coming artist til felles? Jo, de kommer alle til The Hub og Citykonferansen Oslo som husbandet The Rockonomics. De mener eiendomsbransjen trenger mer rock, og vil med et knippe rå låter både krydre og kommentere fagprogrammet gjennom dagen.

«Make eiendomsbransjen gøy again!»

– Sjefsøkonom og bassist Kyrre M. Knudsen

Her kommer vinteren

Etter 15 år med oppgangstider står eiendomsbransjen nå foran store utfordringer med økt inflasjon, renteoppgang, prisøkning og geopolitisk uro. «Alle kan håndtere gode tider», sier sjefsøkonom og bassist Kyrre Knudsen. «Den virkelige testen på om du er tilpasningsdyktig er hvordan du håndterer en nedtur, hvordan du tilpasser deg et utfordrende marked. Da gjelder det å få inn perspektiver, idéer og tanker fra folk som er annerledes enn deg selv for å finne andre løsninger enn de du har tydd til så langt. Mer «rocka folk» inn i styrerommene gir bedre beslutningsgrunnlag!», slår han fast.

You’ve lost that loving feeling

Et tilfeldig møte etter 30 år gjør at barndomsvennene Kyrre Knudsen og Stein Bjelland tar opp kontakten igjen, og bestemmer seg for å starte band sammen. Stein har allerede levd rockelivet med norske The Getaway People og turnert verden rundt, mens Kyrre har jobbet i Norges Bank, finansdepartementet og i SR-Bank. Bandets første gig var på økonomifestivalen Kåkånomics i Stavanger 2019, med ledende økonomer som Kalle Moene, Harald Magnus Andreassen og Øystein Dørum i salen. Bandet spilte alt fra metalgruppa Rainbows 1981-versjon av Beethovens niende symfoni, til Elvis og Sweet – og høstet stormende jubel.

Bandbesetningen som kommer til Citykonferansen i Oslo består av:

Anna Skuland Lærdal, vokal

Kom rett fra skolebenken til SR-Bank i 2022. Har tidligere deltatt i The Voice.

Hans Vistnes, trommer

Er aktiv i flere band, og har tidligere spilt for legendariske Stavangerensemblet. Ølbrygger i Lervig bryggeri.

Jonah Bjerga, vokal

Debuterte som artist med singelen ‘IDKW’ i 2021, har siden turnert jevnlig og hatt flere utgivelser i fast rotasjon på P3.

Kyrre M. Knudsen, bass

Sjefsøkonom i SpareBank 1 SR-Bank, økonomisk analytiker og kommentator.

Stein Bjelland, gitar

Driver musikkonsulentselskapet Stein 70000. Jobber med en lang rekke prosjekter i skjæringspunktet mellom kunst og penger.

Money for nothing?

Hvis du føler at du har vært borti navnet Rockonomics tidligere, så er sjansen stor for at det er boken til tidligere Obama-rådgiver Alan Krueger du tenker på. Hans teori om at musikkindustrien kan brukes som et laboratorium for å forstå de tunge trendene innen økonomi ble nemlig voldsomt populær. Krueger pekte blant annet på at digitaliseringen av samfunnet gjorde fysiske produkter som CD-er til tapsprosjekter, mens inntektene heller kom fra de menneskelige møtene og opplevelsene musikken brakte med seg, som konserter. På samme måte kan det for eksempel være vanskelig å tjene penger på eiendom, hvis man ikke greier å fylle dem med attraktive tilbud, nyskapende mennesker og bedrifter.

«Prisene som deles ut på Citykonferansen gis jo ikke til prosjektene som best tilfredsstiller TEK10-forskriftene! De som vinner er jo de som evner å skape møteplasser og opplevelser som mennesker kan dele sammen»

– Kyrre M. Knudsen

Fight for your right (to party)

Utenforskap og byutvikling er blant temaene som settes i fokus under årets Citykonferanse. Hvis det er noe som virkelig skaper energi og fellesskap, så er det å dele sterke musikkopplevelser. Så kjenn din besøkelsestid og bli med på en unik konferanse når Rockonomics, Norsk Eiendom og Estate Media inviterer til Citykonferansen Oslo på The Hub 2. mars. Fagdagen avsluttes med CityDinner, og selvfølgelig årets høydepunkter med kåring av vinneren av talentprisen Cityglød og årets Citypris.

Velkommen og Party on, Garth!

Aktuell konferanse

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta informasjon om våre konferanser med eiendomsrelaterte temaer.

    Til toppen