Bildetekst:
VANT PRIS: Vetle Bringsjord (midten) vant Cityglød Stavanger. Her flankert av juryen som består av fjorårets vinner Sigbjørn Groven (tv) i FutureHome, Ida Hjeltnes fra Norsk Eiendom, Carine Bjørvik Andersen fra Estate Media og Magnus Ervik Fossheim fra Skanska Eiendomsutvikling.

Tech-gründer vant pris for unge og lovende

Heime-gründeren Vetle Bringsjord stakk av med prisen Cityglød Stavanger under Citykonferansen i Stavanger.

Det var under middagen til Citykonferansen Stavanger at Cityglød Stavanger ble delt ut. Prisen setter fokus på de unge talentene i en bransje som har vært preget av mange godt voksne menn.

Sist gang prisen ble delt ut i Stavanger var i 2019, og da var det Sigbjørn Groven i Future Home som stakk av med seieren. I Oslo har prisen blitt delt ut hvert år, og den mest prominente vinneren var Jan Christian Vestre, som ledet Vestre-konsernet og senere ble utnevnt til næringsminster i Støre-regjeringen. I år var det Heime Proptech-gründer Vetle Bringsjord som stakk av med prisen.

«Vetle Bringsjord er daglig leder av Heime Proptech, og leder arbeidet med å skape det beste nabolaget. Heime dyrker et godt bomiljø og høy trivsel gjennom naturlige møteplasser, enkle ordninger for deling og egen brukervennlig kommunikasjonsapp for beboerne. Slik skaper de mer attraktive boligprosjekter og økt livskvalitet for menneskene som flytter inn. Vetle har aktivt ledet Heime Proptech slik at de på 18 måneder har etablert seg i hele Norge, og fått med seg mange store eiendomsutviklere til å ha sosial bærekraft i fokus. En av Stavanger-regionens suksesshistorier», er juryens begrunnelse.

De øvrige nominerte til Cityglød Stavanger var Helene Olsen-Beck, som er salgs- og markedssjef i K2 Bolig, og Magnus Meisal, som er daglig leder i FOMO.

Aktuell konferanse

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta informasjon om våre konferanser med eiendomsrelaterte temaer.

    Til toppen