Bildetekst:
BOLIGER: Dette var Spor Arkitekters planforslag for Lørenvangen 22 og Peter Møllers vei 13 i Oslo for to år siden.

Selvaag Bolig og Consto fortsetter samarbeidet

Nå er de enige om å utvikle enda et stort boligprosjekt sammen.

Selvaag Bolig og Consto viderefører har inngått samarbeidsavtale om utvikling av et nytt boligprosjekt i Oslo. Avtalen omfatter utvikling av 180 boliger i Lørenvangen 22 på Løren ifølge en pressemelding.

LES OGSÅ: Slipper å bruke hele eiendommen til barnehage – nå blir det boliger

– Ambisjonen er å optimalisere prosjektet i en tidlig fase sammen med entreprenørens prosjektteam, sier konserndirektør Øystein Klungland i Selvaag Bolig.

Consto sikret seg i 2018 oppdraget å bygge Trevarefabrikken på ca. 150 leiligheter i Strømmen for Selvaag Bolig, en totalentreprisekontrakt på ca. 250 millioner kroner før moms. Erfaringene derfra dannet grunnlaget for samarbeidsavtalen på Løren.

LES OGSÅ: Snart ryker disse og flere andre villaer

Det er Consto-konsernets selskap i Lillestrøm, Consto Eide, som har inngått samarbeidsavtalen.

– Vi tar det som en tillitserklæring at Selvaag Bolig nå vil ha oss med i en så tidlig fase for prosjektet på Løren. Jeg mener at dette er den mest effektive modellen for utvikling av markedstilpassede og produksjonsvennlige boliger, sier daglig leder Jørn Bogen.

LES OGSÅ: Solon samarbeider med en menighet

Lørenvangen 22 er en av eiendommene Aberdeen Eiendomsfond Norge II måtte selge for noen år tilbake siden ettersom fondet skulle avvikles. Opprinnelig kjøpte Selvaag Bolig kontoreiendommen i 2001, men solgte den to år etter til Aberdeen Property og fortsatte å bruke den som sitt hovedkvarter. Før de kjøpte den tilbake i 2015 for boligutvikling.

Aktuell konferanse

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta informasjon om våre konferanser med eiendomsrelaterte temaer.

    Til toppen