Defigo.png

Bildetekst:
SATSER: Selskapet har store planer for eiendomsmarkedet.

Satser på nytt proptechselskap

Får med seg flere erfarne ressurser fra eiendomsbransjen som skal bidra med kompetanse og nettverk.

Proptechselskapet Defigo leverer en digital løsning for adgangskontroll med integrert porttelefon for bolig- og næringsbygg. Selskapet henter nå inn nye styremedlemmer og en strategisk partner i det norske eiendomsmarkedet ifølge en pressemelding.

- At ansatte og beboere bruker mobilen som nøkkel og administreringen av adgang til byggene er en revolusjon i forhold til dagens systemer, hevder selskapets grunnlegger Joachim Stray.

LES OGSÅ: Har 200 mål å boltre seg på

Defigo er visstnok klare til å erobre det internasjonale markedet. Med en stor økning i signerte norske kontrakter i ryggen satser de først i USA med en avtale i blant annet Texas. Selskapet ser et stort marked og potensial for sin teknologi i USA, men for å løfte satsingen er de på jakt etter en ny CEO.

Administrerende direktør Mathis Grimstad i Stor-Oslo Eiendom går inn i styret samtidig som selskapet hans også går inn som investor og strategisk partner. De har flere bolig- og næringsprosjekter på Østlandet. Defigo skal installeres i flere av disse og målet er å utvikle plattformen videre.

- Meierikvartalet i Lillestrøm er et godt eksempel. Her bygges rundt 350 leiligheter og ca 50.000 kvadratmeter næring. Systemet vil gi kundene nøkkelfri tilgang til de ulike arealene og gir oss mulighet til å koble sammen bolig- og næringsarealene. Dette åpner for synergier, og grensesnittet gir oss en plattform for kommunikasjon med kundene som vi enkelt kan utvikle videre, påpeker Grimstad.

Marthe Brøndbo fra Spacemaker AI kommer også inn som styremedlem. Idekapital har tidligere investert ti millioner kroner i Defigo. Nå går de inn med ytterligere seks millioner og har fra tidligere opsjon på ytterligere fem millioner. Rune Holen fra Idekapital er styreleder.

LES OGSÅ: - Dette er utrolig morsomt

Videre består styret av daglig leder Christian Fredrik Stray i selskapet Hy5pro som utvikler high-tech proteser. Tove Kristin Giske er også styremedlem og fortiden daglig leder i inkassoselskapet Bahs Kapital.

Aktuell konferanse

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta informasjon om våre konferanser med eiendomsrelaterte temaer.

    Til toppen