DSC00787.JPG

Bildetekst:
PRIS: Mansoor Hussain mottok prisen av Tone Tellevik Dahl i Norsk Eiendom og Gunnar Bøyum.

Politisk supertalent vant Cityglød

Mansoor Hussain stakk av med Cityglød 2023, en pris som deles ut for å hedre unge og lovende talenter i og rundt eiendomsbransjen.

Prisen Cityglød deles i samarbeid med Ung i Næringseiendom, Norsk Eiendom og Estate Media og har tidligere vinnere som Jan Christian Vestre, Nejra Macic og Kaja Skovborg-Hansen.

I år var de nominerte Kristoffer Lundquist (22) i Propely, Sara Midtgaard (27) i Handelsbanken og Arbeiderpartiets Mansoor Hussain (24), som har markert seg som en ivrig byutviklingspolitiker.

– Jeg tror vi aldri har hatt så lav snittalder på de nominerte som i år, sier jurymedlem Tone Tellevik Dahl om de nominerte.

– Det er en underskog som er fantastisk stor blant de som er blitt vurdert som kandidater til Cityglød, sier jurymedlem Gunnar Bøyum.

Det var Mansoor Hussain som stakk av med seieren i årets Cityglød.

– Tusen takk for denne prisen. Jeg synes det aller viktigste med dette er at vi viser frem nye talenter innenfor eiendomsbransjen. Det er behov for stadig påfyll av nye folk med nye ideer og tanker. Jeg vil understreke hvor viktig det at også politikere kommer og er synlige på arenaer på dette og at de snakker med folk. Det er også viktig at vi i en bransje som sliter med mangfold at vi også trekker frem folk som ikke ser akkurat ut som de fleste som sitter i salen her.

Juryen om Mansoor Hussain

«Mansoor Hussain entret byutviklingsfeltet med stor nysgjerrighet og ydmykhet. Som medlem i byutviklingsutvalget i Oslo bystyre har han turt å gå sine egne veier for å søke kunnskap og innsikt.

Utfordrende og utålmodig har han aktivt søkt råd hos aktører, selv om deres sak ikke har vært på dagsorden. I fjor høst hadde han også flere fremtredende verv i forbindelse med Oslo Urban week. Gjennom disse vervene har han opparbeidet seg betydelig respekt hos aktørene.

Han er tydelig på at byutvikling er samfunnsutvikling og snakker opp byens kvaliteter og hva vi som innbyggere i byene trenger; mangfold av folk, bygg, tjenester og opplevelser.

I dag er han byrådssekretær i byrådsavdelingen for næring og eierskap. Der viderefører han sitt engasjement for byutvikling over i byggherre-avdelingen til kommunen. Mansoor gløder for byutvikling i by».

Cityglød-juryen består av Tone Tellevik Dahl (adm. direktør i Norsk Eiendom), Gunnar Bøyum (tidligere adm. direktør i Aspelin Ramm), Ellen Hjort Bech (Ung i Næringseiendom), Johan Backe (Ung i Næringseiendom) og Carine Bjørvik Andersen (Estate Media).

Aktuell konferanse

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta informasjon om våre konferanser med eiendomsrelaterte temaer.

    Til toppen