Bildetekst:
NR 2: Nå skal andre trinn i Fri Sikt Volsdalsberga bygges. Ill.: Niels Torp Arkitekter

På god vei mot 159 leiligheter

Totalentreprisen i andre byggetrinn er verdt 153 millioner kroner før moms.

Fri Sikt Volsdalsberga utvikler en ny bydel med inntil 159 leiligheter på Volsdalsberga i Ålesund. Første byggetrinn med 66 leiligheter i tre blokker startet høsten 2018, og skal ferdigstilles første kvartal 2021, ifølge en pressemelding.

Nå bygger Peab K. Nordang videre på prosjektet, med 47 leiligheter i to blokker.

LES OGSÅ: Har bygd for to milliarder

– Det blir i alt 11 ulike boligtyper fra 39  til 136 kvadratmeter. Totalt bruttoareal er 4.800 kvadratmeter, pluss parkeringskjeller på ca. 3.600 kvadratmeter. Hele byggetrinn to skal være ferdigstilt senhøsten 2022, sier Kjetil Nordang i Peab K. Nordang.

Byggherre er selskapet Fri Sikt Volsdalsberga, som eies 60 prosent av Ulsmo Eiendom og 40 prosent av Peab Eiendomsutvikling Nord.

Over ett år før ferdigstillelse er 90 prosent av første byggetrinn solgt. Arbeidene på neste byggetrinn starter til våren.

LES OGSÅ: Blir høyest i fylket

− Det er svært gledelig at vi kommer i gang også med andre byggetrinn. Vi er veldig fornøyde med salget og mottakelsen vi har fått i markedet. Sammen med Peab K. Nordang skal vi skape et av Ålesunds flotteste boligområder, sier styreleder Ingerid Ulstein i Fri Sikt Volsdalsberga.

Aktuell konferanse

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta informasjon om våre konferanser med eiendomsrelaterte temaer.

    Til toppen