299615

Ny møteplass for det nordiske markedet

Nordic Investment Day 

Ett av verdens rikeste land, med en høyt utdannet befolkning, og politisk stabilitet – dette gjør Norge til et av verdens tryggeste, og dermed mest attraktive, eiendomsmarkeder å investere i fremdeles – til tross for et anstrengt verdensbilde.   

Nordisk Investorfokus  

Sammen med Selvaag Eiendom, arrangerer Estate for første gang Nordic Investment Day den 21. juni.  

 

Nordic Investment Day er en nordisk møteplass hvor vi retter fokuset mot eiendomsinvesteringer i de fire nordiske landene. Vi vil også se nærmere på betydningen av god byutvikling – og sammenhengen mellom gode og attraktive byer og prisutviklingen i disse. 

 

Sommersol på Tjuvholmen 

Flotte Tjuvholmen blir rammen for hele dagen, med fagfrokoster og faglunsjer og avslutning på New Delhi. Til frokost og lunsj kjører vi to parallelle løp som tar opp ulik tematikk.  

 

– Vi har i samarbeid med Selvaag plukket de aller beste stedene til denne dagen. Frokost og lunsj på enten The Salmon eller Sjømagasinet, og fag-vors på Astrup Fearnley Museet og avslutning på New Delhi. Nordic Investment Day skal være en god fag– og nettverksarena for de som interesserer seg for det nordiske markedet, sier Stein Ove Ødegård, leder for Estate Kunnskap.  

 

– Vi har fått med oss noen veldig gode og kompetente partnere på denne dagen. Selvaag Eiendom, Malling & Co, Aspelin Ramm, Link Arkitektur, Multiconsult og Rambøll borger for en veldig spennende dag med noen veldig interessante mennesker, fortsetter han.  

  

Velkommen til Nordic Investment Day!  

Aktuell konferanse

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta informasjon om våre konferanser med eiendomsrelaterte temaer.

    Til toppen