Transformasjon & Rehabilitering 2018 6. desember 2018 Gamle Rådhus Restaurant

Transformasjon & Rehabilitering 2018

Gamle eiendommer og industriområder skal forvandles til nye, attraktive eiendommer.
Konferansen Transformasjon og rehabilitering vil gi deg rikelig med inspirasjon, kunnskap og nye ideer til konsept og redesign.
Konferansen Transformasjon og rehabilitering 2018 fokuserer på investering og utvikling av gamle eiendommer og industriområder.
Slike prosjekter har et stort potensial – men hvilken gevinst, risiko og muligheter har de?

Hvordan tilfredsstille strenge offentlige krav og samtidig skape verdi uten å gå på bekostning av byggets særpreg og sjel?
Hva skal til for å skape morgendagens ambisiøse prosjekter, som passer i bybildet og selges og utleies raskt i dagens marked?

Konferansen byr på bedre kunnskap innen regelverk, offentlige krav, muligheter og fallgruver når det gjelder å blåse nytt liv i forfalne eiendommer.
Du vil også få mye inspirasjon og ideer til konsept og redesign når gamle bygg skal forvandles til nye, attraktive eiendommer.

Eksperter vil analysere risiko og gevinst, løse utfordringer og bruke arkitektoniske løsninger for å utvikle attraktive prosjekter.
Vi skal selvsagt også utveksle ideer og vise eksempler på vellykkede konsepter.
La deg begeistre på konferansen Transformasjon og rehabilitering 6. desember!

Pris: kr. 3950,- eks. mva
Meld på 4 betal for 3 (gjelder full pris) ved å benytte seg av dette tilbudet send mail til post@estatemedia.no. Retten til forandringer forbeholdes. Påmelding er bindende, og eventuell avmelding må skje skriftlig senest 14 dager før arrangementet.

Program

Speakers

Dag Henden Torsteinsen
Partner og advokat, Grette
Dag Henden Torsteinsen
Partner og advokat, Grette
Dag Henden Torsteinsen har særlig kompetanse innen utvikling og transaksjoner for næringseiendom. Torsteinsen er medlem av redaksjonsrådet i fagtidsskriftet Tidsskrift for eiendomsrett, og er en etterspurt foreleser for eiendomsbransjen og næringsmeglere.
Alle speakers

Aktuell konferanse

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta informasjon om våre konferanser med eiendomsrelaterte temaer.

    Til toppen