Praktisk husleierett 7. - 8. mars 2019 Deloitte - Epicenter Oslo

Praktisk husleierett

Program

Speakers

Henrik B. Taubøll
Senioradvokat, Wiersholm - PropTech Norway
Henrik B. Taubøll
Senioradvokat, Wiersholm - PropTech Norway
Henrik Taubøll arbeider hovedsaklig med eiendomsutvikling og transaksjoner, samt har et særlig engasjement for proptech. Han har vært rådgiver i noen av Norges største eiendomsutviklingsprosjekter, hvor han har bidratt i alle ledd fra regulering til strukturering, utleie og salg. 
Taubøll har vært rangert som en sentral person i eiendomsbransjen og var med å grunnlegge Ung i Næringseiendom (UiN) og Proptech Norway.
Naja Dannow
Partner og advokat, CMS Kluge
Naja Dannow
Partner og advokat, CMS Kluge
Naja Dannow leder CMS Kluges avdeling for eiendom. Hun arbeider i hovedsak med transaksjoner/M&A og har de siste årene særlig jobbet med eiendomstransaksjoner, herunder leieavtaler og avtaler om kjøp/salg/utvikling av fast eiendom. Mange av oppdragene innenfor fast eiendom er relatert til sammensatte eiendomstransaksjoner og leiekontrakter, herunder med utleie av næringsbygg/lokaler/hotell som skal oppføres, rehabiliteres eller på annen måte tilpasses for leietaker. Naja bistår også i en rekke prosjekter innen eiendomsutvikling, blant annet med forhandlinger om og utarbeidelse av samarbeidsavtaler, aksjonæravtaler mv mellom partene i prosjektet.
Alle speakers

Samarbeidspartnere

Aktuell konferanse

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta informasjon om våre konferanser med eiendomsrelaterte temaer.

    Til toppen