Praktisk Husleierett 2020 3. mars 2020 Deloitte

Praktisk Husleierett 2020

Praktisk Husleierett 2020
Utleiemarkedet – fra et praktisk og juridisk perspektiv

Utleie av næringseiendom reiser mange og komplekse problemstillinger i et stadig mer krevende juridisk landskap. Konferansen Praktisk Husleierett 2020 retter søkelyset mot helt sentrale utfordringer i forhold til dagens og morgendagens utleiemarked.
 
Næringslokalene er i endring. Kundene stiller nye krav i forhold til utforming, arealer og tjenester. De ønsker samtidig kortere og mer fleksible kontrakter. Dette utfordrer tradisjonell praksis, og setter nye krav til utleiere.

Hvordan løse utfordringene?
Konferansen Praktisk Husleierett 2020 gir bedre innsikt i regelverket og rammene for et godt leieforhold. Fageksperter vil belyse dagsaktuelle temaer og viktige elementer i husleiekontrakten, som kan ha stor praktisk og økonomisk betydning for både gårdeier og leietaker. Hvordan unngå fallgruver og finne nye muligheter ved utleie av næringslokaler i dag og i morgen.
 
Målgrupper: 
Eiere, eiendomsutviklere, utleieansvarlige, eiendomsforvaltere, næringsmeglere og jurister. Kurset er tilrettelagt for leietakere i både privat og offentlig sektor.

Program

Aktuell konferanse

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta informasjon om våre konferanser med eiendomsrelaterte temaer.

    Til toppen