Nordic Investment Day (AVLYST) 21. juni 2022 Tjuvholmen

Nordic Investment Day (AVLYST)

Program

Speakers

Grethe Bergly
Konsernsjef/CEO, Multiconsult ASA
Grethe Bergly
Konsernsjef/CEO, Multiconsult ASA
Født i 1962. Ansatt siden 2002.
Hun har lang erfaring fra rådgiverselskap i Norge og Scotland. Har tidligere arbeidet i Aker Engineering med store landanlegg og ledelse. Hun har erfaring fra ulike lederroller i Multiconsult. Grethe har en MSc. fra University of Manchester Science and Technology, en MBA fra Heriot Watt i Edinburgh og Advanced Management Program fra Insead.
 
Arne Førland-Larsen
Bærekraftsjef/Norge, LINK Arkitektur
Arne Førland-Larsen
Bærekraftsjef/Norge, LINK Arkitektur
Arne er byggebransjens bærekraftguru. Han leder LINKs bærekraftsteam og har sørget for betydelig kompetanseheving innen bærekraft, både i bransjen og internt. Arne er utdannet bygningsingeniør med fordypning innen inneklima og energiøkonomi og har lang erfaring som VVS-, energi- og bærekraftrådgiver blant annet på nullutslippslaboratoriet ZEB og en rekke passivhus- og Future Built-prosjekter. Arne er svært ettertraktet, både som en viktig fagnerd i ethvert prosjekt, og som en usedvanlig kunnskapsrik foredragsholder.
hans petter skogstad
Analysesjef Norge/ Partner, Cushman & Wakefield Realkapital
hans petter skogstad
Analysesjef Norge/ Partner, Cushman & Wakefield Realkapital
Hans Petter ble ansatt som Analysesjef Norge / COO i CWR i juni 2019. Han har bred erfaring i eiendomsbransjen og som analytiker. Hans Petter kom sist fra Entra ASA hvor han gjennom 10 år har vært analysesjef, eiendomssjef, styremedlem og leietakerrådgiver. Tidligere jobber har vært i ECON Analyse, Opinion og Byggforsk. En «funfact» om Hans Petter er at det er han som etablerte og drev det som i dag er eiendomsbransjens boligprisstatistikk fra 1989 til 2000. Han er utdannet samfunnsøkonom fra Universitetet i Oslo.
Rolf Maurseth
markedsjef LINK/B&E Multiconsult, Link Arkitektur
Rolf Maurseth
markedsjef LINK/B&E Multiconsult, Link Arkitektur
Rolf er markedssjef i LINK og holder godt grep om markedsaktiviteter, seminarer og kundearrangementer. Han har arbeidet i LINK i tretti år, er en av de tre gründerne av LINK arkitektur og har hatt en sentral rolle i utviklingen av firmaet til å bli Norges største arkitektkontor. Rolf har bidratt i utviklingen av firmaets arkitektursyn, miljøfokus og gjennomføringsevne og har vært en bærebjelke i firmaets suksess. Ta gjerne kontakt med Rolf, som styrer alt markedsarbeidet i LINK.
Alle speakers

Aktuell konferanse

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta informasjon om våre konferanser med eiendomsrelaterte temaer.

    Til toppen