Lager og logistikk 28. mai 2019 Clarion Hotel The Hub

Lager og logistikk

LAGER OG LOGISTIKK 2019 
Prosjekter – investeringer

Behovet for logistikklokaler med høy kvalitet og strategisk beliggenhet vil bli tredoblet i løpet av noen år. De siste årene har denne sektoren hatt stor vekst på grunn av økt globalisering, urbanisering og kjøpekraft. Nå øker etterspørselen etter logistikkeiendommer, lagerbygg og pick-up-points på grunn av økt kostnadspress og ekspansjon innen netthandel.
 
Hvilke nye trender preger bransjen – og hvorfor er logistikksegmentet lønnsomt?
Vi skal diskutere investeringsstrategier, risikovurderinger og utviklingsmuligheter for å sikre god kapitalavkastning og verdistigning innen lager og logistikk. Vi vil også se nærmere på egenskaper og infrastruktur som fremtidige eiendomsprosjekter må ha for at investorer, eiere og leietakere får optimal effektivitet, kvalitet og lønnsomhet.
 
Lager og logistikk er nå mye mer spennende investeringsobjekterenn noensinne. 
Det blir stadig tøffere å finne lager- og logistikklokaler innen Oslos grenser, og det bidrar til økte leiepriser.Vil du investere i en hurtig voksende sektor, må du starte jakten på de beste lager- og logistikkbyggene nå! 
  Pris: kr. 4 950,- per person eks mva
Retten til forandringer forbeholdes. Påmelding er bindende, og eventuell avmelding må skje skriftlig senest 14 dager før arrangementet.

Program

Speakers

Alle speakers

Aktuell konferanse

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta informasjon om våre konferanser med eiendomsrelaterte temaer.

    Til toppen