Hotelleiendom 2019 5. september 2019 Transperia

Hotelleiendom 2019

Vi gjentar suksessen, og inviterer for femte året på rad til Citykonferansen den 21. november i Stavanger
 
Konferansen er nå godt etablert i regionen og samler eiendomsaktører fra hele regionen til en fagdag hvor vi fokuserer på bærekraftig by- og stedsutvikling.
Til fagkonferansen vil vi samle de beste foredragsholdere innen sine felt, presentere spennende caser innen by – og eiendomsutvikling for aktører i Rogaland, samt oppfordre til relasjonsbygging på tvers av nettverk.
 
Konferansen arrangeres i samarbeid med: Norsk Eiendom, Smedvig Eiendom, Sparebank 1 SR-Bank, Eiendomsmegler 1 Næringseiendom, Øgreid Eiendom og Stavanger Sentrum.
Etter fagprogrammet inviterer vi til Citybanketten med god mat og drikke, musikalsk underholdning, samt utdeling av CityGlød prisen for Rogaland 2019.

CityGlød for Rogaland vil bli kåret under konferansen! Send gjerne inn nominasjoner til juryen på konferanse@estatemedia.no
Statutter: For å bidra til innovative og fremtidsorienterte arbeidsmetoder utgis en årlig pris til en person under 35 år som har stått for skapelse og endring, og i den forbindelse utløst positive ringvirkninger for dagens og fremtidig eiendomsutvikling.

Pris: Fagkonferansen: Kr. 4450,- CityDinner: Kr. 1500,- Alle priser eks. mva
Retten til forandringer forbeholdes. Påmelding er bindende, og eventuell avmelding må skje skriftlig senest 14 dager før arrangementet.

Program

Speakers

Bård Bjølgerud
Administrerende Direktør, Pangea Property Partners
Bård Bjølgerud
Administrerende Direktør, Pangea Property Partners
Bård Bjølgerud har vært initiativtaker i mange av de største og mest komplekse eiendoms- og hotelltransaksjoner i Norden de siste 20 årene. Etter å ha ledet eiendomsteamet, Corporate Finance, SEB Enskilda, vært nestleder i SEB Enskilda og Analysesjef i Alfred Berg/ABN Amro, grunnla han Pangea i 2009. Bjølgerud er Siviløkonom med fordypning i Finans fra Norges Handelshøyskole i Bergen (NHH). Relevant bransje erfaring: + 25 år.
Naja Dannow
Partner og advokat, CMS Kluge
Naja Dannow
Partner og advokat, CMS Kluge
Naja Dannow leder CMS Kluges avdeling for eiendom. Hun arbeider i hovedsak med transaksjoner/M&A og har de siste årene særlig jobbet med eiendomstransaksjoner, herunder leieavtaler og avtaler om kjøp/salg/utvikling av fast eiendom. Mange av oppdragene innenfor fast eiendom er relatert til sammensatte eiendomstransaksjoner og leiekontrakter, herunder med utleie av næringsbygg/lokaler/hotell som skal oppføres, rehabiliteres eller på annen måte tilpasses for leietaker. Naja bistår også i en rekke prosjekter innen eiendomsutvikling, blant annet med forhandlinger om og utarbeidelse av samarbeidsavtaler, aksjonæravtaler mv mellom partene i prosjektet.
Erica Lund Gerell
Partner/ Daglig leder, Krook & Tjäder Arkitekter AS
Erica Lund Gerell
Partner/ Daglig leder, Krook & Tjäder Arkitekter AS
Erica er arkitekt og partner i Krook & Tjäder Arkitekter AS. Erica har lang erfaring med hotelløsninger og spesialkompetanse innenfor området. Hun arbeider tverrfaglig med arkitektur og interiør. God hotellogistikk er en lidenskap for Erica.
 
Stefan Tjäder
Arkitekt, Krook & Tjäder Arkitekter
Stefan Tjäder
Arkitekt, Krook & Tjäder Arkitekter
Stefan er grunnlegger av arkitektkonsernet Krook & Tjäder. Han arbeider hovedsakelig med hotell, og har med nærmere 500 hotellprosjekter i bagasjen en helt unik spesialkompetanse innenfor området. Han har mange års erfaring med prosjekter i utlandet, for både svenske og internasjonale oppdragsgivere.
 
Alle speakers

Samarbeidspartnere

Aktuell konferanse

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta informasjon om våre konferanser med eiendomsrelaterte temaer.

    Til toppen