Fremtidens arbeidsplass 26. - 27. september 2019 Clarion Hotel Oslo / Thon Flex i Kongens gate

Fremtidens arbeidsplass

FREMTIDENS ARBEIDSPLASS
-Trender og konsepter på kontormarkedet

Velkommen til konferansen FREMTIDENS ARBEIDSPLASS! La deg inspirere om å skape fremtidsrettede, fleksible og arealeffektivearbeids-og møteplasser, og på den måten sette de ansatte i fokus! 
 
FREMTIDENS ARBEIDSPLASS vil fokusere på trender som preger arbeidslivet, og hva dagens kunder ønsker seg. Her får du inspirasjon og kunnskap om hvordan du kan tilby gode, moderne arbeidsplasser som tiltrekker seg de aller beste aktørene. 
 
Et marked i stadig endring
Kontormarkedet har alltid vært et gunstig investeringssegment med synkende kontorledighet og stigende leiepriser. Nå er kampen om de beste selskapene tøffere enn noensinne.Før måtte du finne leietakere,nå må du vinne dem! 
 
Hva foretrekker talentene?
Dagens selskaper er på jakt etter de mest kvalifiserte medarbeiderne, men i dag er rekruttering av smarte hoder ikke så lett. Spennende arbeidsoppgaver, et godt miljø og gode utviklingsmuligheter er ikke lenger nok. Når talenter kan velge, foretrekker de virksomheter som tilbyr fleksibilitet, moderne fasiliteter og gode opplevelser.

Skape gode møteplasser
Vellykkede arbeidsplasser signaliserer identitet, kultur og bevissthet. De har også en menneskelig dimensjon – de er tilpasset arbeidsdagen. «Jobben» er ikke lenger noe du gjør kun på et bestemt sted, det er en tilstand du befinner deg i. Vil du lykkes på kontormarkedet, må du skape gode arbeids- og møteplasser i stedet for tradisjonelle kontorlokaler!
 
Dag 2 av FREMTIDENS ARBEIDSPLASS presenterer de mest fremtidsrettede og velfungerende konseptene på dagens kontormarked. 

Konferansen FREMTIDENS ARBEIDSPLASS er tilpasset eiendomseiere, utviklere, leietakere, arkitekter, rådgivere, næringsmeglere og alle andre som er involvert i fremtidens kontortrender.

Det er mulig å delta begge dager eller kun én.
  Pris: Kun dag 1: kr. 4 950,- per person eks mva  Kun dag 2: kr. 2950,-   Begge dager: kr. 6500,-
Retten til forandringer forbeholdes. Påmelding er bindende, og eventuell avmelding må skje skriftlig senest 14 dager før arrangementet.

Program

Speakers

Bård Bjølgerud
Administrerende Direktør, Pangea Property Partners
Bård Bjølgerud
Administrerende Direktør, Pangea Property Partners
Bård Bjølgerud har vært initiativtaker i mange av de største og mest komplekse eiendoms- og hotelltransaksjoner i Norden de siste 20 årene. Etter å ha ledet eiendomsteamet, Corporate Finance, SEB Enskilda, vært nestleder i SEB Enskilda og Analysesjef i Alfred Berg/ABN Amro, grunnla han Pangea i 2009. Bjølgerud er Siviløkonom med fordypning i Finans fra Norges Handelshøyskole i Bergen (NHH). Relevant bransje erfaring: + 25 år.
Alle speakers

Bilder fra konferansen

Aktuell konferanse

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta informasjon om våre konferanser med eiendomsrelaterte temaer.

    Til toppen