Eiendomsutviklingsdagene 2024 29. - 30. august 2024 Farris Bad

Eiendomsutviklingsdagene 2024

Eiendomsutviklingsdagene 2024 - Nyskapning og suksess i eiendomsbransjen!

Eiendomsutviklingsdagene er en unik konferanse som fokuserer på praktiske eksempler og ulike perspektiver, og gir deg en utmerket mulighet til å utforske hvordan du kan skape moderne og attraktive eiendomsprosjekter som tilfører verdi til byen og gir gode investeringsmuligheter.

Vi presenterer en rekke konkrete eksempler på prosjekter der nyskapning og tverrfaglig samarbeid har dannet grunnlaget for suksess. Du vil få innsikt i regelverk, offentlige krav, muligheter og potensielle fallgruver gjennom hele prosessen, fra tidlig planlegging til gjennomføring. I tillegg får du rikelig med inspirasjon og kunnskap om de nyeste trendene, konseptene og mulighetene innen redesign og transformasjon.

Bli med oss den den 29.–30. august og opplev høyt tempo, dybdeanalyser av prosjekter og en helthetlig tilnærming til eiendomsutvikling. Velkommen til Eiendomsutviklingsdagene 2024!

Eiendomsutviklingsdagene 2024 avholdes for 15 år på rad

Program

Speakers

Mansoor Hussain
Rådgiver, Storm Samfunn
Mansoor Hussain
Rådgiver, Storm Samfunn
Mansoor Hussain er rådgiver hos Storm Samfunn og politiker i Oslo bystyre. Mansoor kom inn i byutviklingsfeltet med stor nysgjerrighet og ydmykhet, etter å ha vært politikere på flere andre felt. På kort tid opparbeidet han seg en bred erfaring og respekt blant Oslos eiendomsbransje på grunn av en pragmatisk holdning og ønske om å finne gode løsninger i komplekse saker.

Hos Storm Samfunn arbeider Mansoor med å bistå eiendomsaktører i ulike politiske prosesser og med andre kommunikasjonsbehov. I løpet av hans tid hos Storm har byrået blitt en av de største innen kunder fra eiendomsbransjen. Mansoor har tidligere hatt stillingen som byrådssekretær ved byrådslederens kontor, og har før det vært byrådssekretær for fagfeltene «Helse, eldre og innbyggertjenester» og «Næring og eierskap». Før dette var han byutviklingspolitiker i Oslo bystyre. Han er også vinner av "CityGlød"-prisen i 2023.
Ragnar Norum
Administrerende direktør, Forte Narvik, og styreleder i Narvikfjellet
Ragnar Norum
Administrerende direktør, Forte Narvik, og styreleder i Narvikfjellet
Administrerende direktør i Forte Narvik. Forte er eier av blant annet Narvikfjellet, Visit Narvik og Polar Park. Har jobbet med VM søknaden til Narvik siden 2016. Ragnar har tidligere vært markedssjef og kommunikasjonsdirektør i Hurtigruten.
 
Alle speakers

Aktuell konferanse

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta informasjon om våre konferanser med eiendomsrelaterte temaer.

    Til toppen