Eiendomsutviklingsdagene 2021 26. - 27. august 2021 Farris Bad

Eiendomsutviklingsdagene 2021

Fortette og bygge ut – der mennesker ønsker å bo
 
Under Eiendomsutviklingsdagene 2021 vil en rekke fagpersoner dele sine erfaringer og synspunkter om byutvikling, arkitektur, transformasjon, bærekraft og nye konsepter. 
 
Eiendomsbransjen står nå foran en brytingstid med store utfordringer og endringer. Hvordan vil utbyggingen av ny infrastruktur påvirke byutvikling og urbanisering, og hvordan skaper vi en fremtidsrettet, verdifull byutvikling?
 
Gjenbruk av bygninger er bærekraft i stor skala. Derfor skal en stor del av bygningsmassen i norske byer rehabiliteres og transformeres. Hvordan utnytter vi dette potensialet for å forme fremtidens byer? Og hva innebærer dette for långivere, investorer, utviklere og forbrukere?
 
Delta på en tverrfaglig arena der du kan skape nye businessrelasjoner, få faglig påfyll og masse inspirasjon. Velkommen til Farris Bad i Larvik 26.-27. august

Program

Speakers

Tone Tellevik Dahl
Administrerende Direktør, Norsk Eiendom
Tone Tellevik Dahl
Administrerende Direktør, Norsk Eiendom
Tone Tellevik Dahl har toppledererfaring fra politikk og akademia, og er nå administrerende direktør for bransjeforeningen Norsk Eiendom. Hun var blant annet nestleder i byutviklingskomiteen i Oslo bystyre, og byråd for eldre, helse og arbeid, og for oppvekst og kunnskap. Med en bred politisk erfaring gir Tellevik Dahl bransjen en klar og tydelig stemme.
 
Dag Henden Torsteinsen
Partner og advokat, Grette
Dag Henden Torsteinsen
Partner og advokat, Grette
Dag Henden Torsteinsen har særlig kompetanse innen utvikling og transaksjoner for næringseiendom. Torsteinsen er medlem av redaksjonsrådet i fagtidsskriftet Tidsskrift for eiendomsrett, og er en etterspurt foreleser for eiendomsbransjen og næringsmeglere.
Alle speakers

Aktuell konferanse

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta informasjon om våre konferanser med eiendomsrelaterte temaer.

    Til toppen