Eiendomsutviklingsdagene 2020 27. - 28. august 2020 Farris Bad

Eiendomsutviklingsdagene 2020

Etter en vår uten mulighet til å møte bransjekolleger ansikt til ansikt, er det med stor glede og forventning at vi endelig kan invitere til konferanse igjen! 27.­–28. august møtes vi på Farris Bad til Eiendomsutviklingsdagene 2020.

Om konferansen:

Det er i store byer at folk ønsker å vokse, bo og jobbe – men hvordan skape en god by for folket? Hva skal til for å utvikle moderne, fremtidsrettede og robuste byer? 
 
Å skape en god og fremtidsrettet merverdi i by- og eiendomsutvikling kan gjøres på flere måter. Men verdiskapning betyr hovedsakelig verdiutvikling med fokus på sosial bærekraft, mennesker og kvalitet. Eiendomsbransjen er som andre rammet av koronakrisen. I fremtiden må vi også ha større fokus på helse og velvære. Hvordan integrere dette i fremtidens verdiskapning? Hva er viktigst for bransjen fremover? 
 
En rekke anerkjente fageksperter vil under Eiendomsutviklingsdagene 2020 dele kunnskap og erfaringer om morgendagens bykonsept. Dette blir en tverrfaglig arena om trender, konsepter og verdiskapning for fremtiden.
Hjertelig velkommen til Farris Bad i Larvik 27.-28. august!

Program

Speakers

Dag Henden Torsteinsen
Partner og advokat, Grette
Dag Henden Torsteinsen
Partner og advokat, Grette
Dag Henden Torsteinsen har særlig kompetanse innen utvikling og transaksjoner for næringseiendom. Torsteinsen er medlem av redaksjonsrådet i fagtidsskriftet Tidsskrift for eiendomsrett, og er en etterspurt foreleser for eiendomsbransjen og næringsmeglere.
Tone Tellevik Dahl
Administrerende Direktør, Norsk Eiendom
Tone Tellevik Dahl
Administrerende Direktør, Norsk Eiendom
Tone Tellevik Dahl har toppledererfaring fra politikk og akademia, og er nå administrerende direktør for bransjeforeningen Norsk Eiendom. Hun var blant annet nestleder i byutviklingskomiteen i Oslo bystyre, og byråd for eldre, helse og arbeid, og for oppvekst og kunnskap. Med en bred politisk erfaring gir Tellevik Dahl bransjen en klar og tydelig stemme.
 
Stig L. Bech
Styreleder, Advokatfirmaet Wiersholm AS
Stig L. Bech
Styreleder, Advokatfirmaet Wiersholm AS
Stig L. Bech har over flere tiår vært en ledende advokat innenfor området fast eiendoms rettsforhold. Bech har i hovedsak jobbet med transaksjoner, eiendomsutvikling, myndighetskontakt, finansiering og restrukturering i eiendomsforetak. Bech har i perioden som advokat vært rangert på øverste nivå i alle advokatkåringer, og har vært en førende deltaker i utarbeidelse av de ledende bransjestandarder på området (salgskontrakter, mandatavtaler, leieavtaler etc).
Bech har utgitt flere artikler om fast eiendoms rettsforhold, skrevet kommentarutgave til tidligere lov om eiendomsmegling og undervist i ulike bransjefora (Senter for Eiendomsfag, Juristenes Utdanningssenter, Estate Media, Finansavisen Eiendom).
Alle speakers

Aktuell konferanse

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta informasjon om våre konferanser med eiendomsrelaterte temaer.

    Til toppen