Eiendomstransaksjoner 26. februar 2020 PwC

Eiendomstransaksjoner

Hvilke forberedelser er kritiske for gjennomføring av eiendomstransaksjoner i et internasjonalt marked?
Dagens transaksjonsmarked har en økende andel utenlandske avtaleparter, og konferansen eiendomstransaksjoner tar for seg sentrale temaer knyttet til forberedelser og gjennomføring av slike kontrakter.
Sentrale emner: Skatte- og avgifts nyheter, rentefradrag, kontrakts formuleringer og kjøpesumberegninger, finansielle modeller for løpende oppfølging av eiendommen og forberedelser til salget.
 
Pris: kr. 2 950,- eks. mva. Retten til forandringer forbeholdes. Påmelding er bindende, og eventuell avmelding må skje skriftlig
senest 14 dager før arrangementet.

Program

Speakers

Lars Aasen
Senior skatterådgiver / Partner, Advokatfirmaet PWC
Lars Aasen
Senior skatterådgiver / Partner, Advokatfirmaet PWC
Lars H. Aasen er skatterådgiver og partner i Advokatfirmaet PwC. Han har over 10 års erfaring fra selskapsbeskatning ved Oslo Ligningskontor, og har vært i PwC siden 2002, partner siden 2006. Lars er ansvarlig for PwC sin skattebistand til fast eiendom, og har de siste årene bistått ved en rekke større eiendomstransaksjoner, særlig ved oppkjøp fra utenlandske investorer, men har også en stor portefølje av norske selskap han bistår, gjerne i samarbeid med våre revisorer.
Trond Ingebrigtsen
Partner | Leder, Advokatfirmaet PWC
Trond Ingebrigtsen
Partner | Leder, Advokatfirmaet PWC
Trond er advokat og har siden 1997 jobbet med avgiftsrelaterte spørsmål i advokatfirmaet PwC. Trond har også flere års erfaring med merverdiavgift fra skattekontor og Skattedirektoratet. Trond har bred erfaring fra de fleste områder innen MVA. Han har særskilt kompetanse innenfor fast eiendom og MVA samt internasjonal VAT, herunder logistikk og distribusjonsløsninger over landegrensene.
Elin Young
Leder for Deals Eiendom, PwC, Deals
Elin Young
Leder for Deals Eiendom, PwC, Deals
Elin er Director i PwC Deals (transaction services). Hun har over ti års erfaring med finansiell due diligence og annen transaksjonsrelatert rådgivning for private equity fond og industrielle aktører. Elin har utstrakt erfaring fra eiendomstransaksjoner, inkludert arbeid for nasjonale og internasjonale institusjonelle investorer. Gjennom arbeidet med finansiell due diligence bistår hun finansielle og industrielle kjøpere og selgere av selskap og konsern, samt ved børsintroduksjoner.
Alle speakers

Samarbeidspartnere

Aktuell konferanse

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta informasjon om våre konferanser med eiendomsrelaterte temaer.

    Til toppen