Eiendomsforvaltning 2018 25. oktober - 25. november 2018 Sentralen (Gymsalen)

Eiendomsforvaltning 2018

  En god eiendomsforvaltning er stadig viktigere for både gårdeiere og brukere av bygget. Verdien for eiere består av gunstige investeringer med god avkasting, mens for leietakere gjenspeiles det i større kvalitetskrav, fremtidsrettede løsninger og tjenester.  

Årets konferanse legger vekt på hvilke muligheter som finnes i verdiskapning gjennom forvaltning - fra investering og utvikling til utleie, drift og tilbud av tilleggstjenester. Fageksperter deler sine tanker rundt investeringsstrategier og erfaringer om teknisk og økonomisk forvaltning og utvikling av næringseiendommer. Vi gir samtidig gode juridiske råd på hvordan håndtere ulike problemstillinger tilknyttet forvaltning av eiendomsporteføljer.

Konferansen EIENDOMSFORVALTNING skal diskutere og definere innholdet i fremtidens eiendomsforvaltning. Enten du er investor, utvikler, forvalter eller bruker av bygget: denne konferansen vil gi deg ny og nyttig kunnskap om morgendagens eiendomsforvaltning!
  Pris: kr. 3950,- eks. mva
Meld på 4 betal for 3 (gjelder full pris). Retten til forandringer forbeholdes. Påmelding er bindende, og eventuell avmelding må skje skriftlig senest 14 dager før arrangementet.

Program

Speakers

Naja Dannow
Partner og advokat, CMS Kluge
Naja Dannow
Partner og advokat, CMS Kluge
Naja Dannow leder CMS Kluges avdeling for eiendom. Hun arbeider i hovedsak med transaksjoner/M&A og har de siste årene særlig jobbet med eiendomstransaksjoner, herunder leieavtaler og avtaler om kjøp/salg/utvikling av fast eiendom. Mange av oppdragene innenfor fast eiendom er relatert til sammensatte eiendomstransaksjoner og leiekontrakter, herunder med utleie av næringsbygg/lokaler/hotell som skal oppføres, rehabiliteres eller på annen måte tilpasses for leietaker. Naja bistår også i en rekke prosjekter innen eiendomsutvikling, blant annet med forhandlinger om og utarbeidelse av samarbeidsavtaler, aksjonæravtaler mv mellom partene i prosjektet.
Glenn Haglund
Executive Director | Head of Asset Services, CBRE
Glenn Haglund
Executive Director | Head of Asset Services, CBRE
Glenn Haglund har lang erfaring fra bank og finans, fra både inn- og utland. De siste 20 årene har Glenn ledet forretningsområder hos både SEB, DnB og Swedbank, og vært strategisk forvaltningsrådgiver for institusjonelle kunder og store private formuer/Family Offices. Han har god erfaring med finansiering og rådgivning innenfor ulike transaksjoner av næringseiendom, etablering av ulike fondsstrukturer og har god innsikt i regulatoriske spørsmål. Han er en kundeorientert leder med fokus på både strategi og drift innenfor forvaltning. Glenn har også erfaring med digitale strategier og teknologiske utvikling. Han er Autorisert Porteføljeforvalter fra Finansanalytikerforeningen og har en Bachelor of Business Administration fra Handelshøyskolen BI.
Ole-Jacob Leirskar
Seniorrådgiver, Akershus Eiendom
Ole-Jacob Leirskar
Seniorrådgiver, Akershus Eiendom
Ole-Jacob har mer enn 18 års erfaring fra eiendomsmarkedet, og har blant annet jobbet som prosjektkoordinator i Selmer, prosjektingeniør i PEAB, markedssjef og eiendomssjef i Vital Eiendomsforvaltning (nå DNB Næringseiendom),  seniorkonsulent (33% eier) i Olstad & Ånneland, eiendomsdirektør i Newsec Asset Management (Oslo Areal ASA), eiendomsdirektør i First Property Fund Management (Nordisk Areal I AS / Niam Fund IV). Ole-Jacob begynte i Akershus Eiendom i 2012.
Alle speakers

Aktuell konferanse

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta informasjon om våre konferanser med eiendomsrelaterte temaer.

    Til toppen