Eiendomsdagene 2024 18. - 19. januar 2024 Norefjell Ski & Spa

Eiendomsdagene 2024

Årets største og viktigste arena for eiendomsbransjen.

Nå er vi tilbake for 19. gang – dette vil du ikke gå glipp av!

Eiendomsdagene har i en årrekke samlet topplederne i eiendomsbransjen til en todagers konferanse som har utviklet seg til å bli den mest betydningsfulle nettverksarenaen i Norge. I 2024 ser vi nok en gang frem til å ønske deg velkommen til Norefjell Ski & Spa og to spennende dager i selskap med de mest innflytelsesrike beslutningstakerne i eiendomsbransjen.

I løpet av Eiendomsdagene vil du få kunnskapen og innsikten du trenger i en tid der fortsatt lønnsomhet er helt avhengig av gode og strategiske vurderinger.

Er du klar for et to dagers fagarrangement med toppkvalifiserte foredragsholdere, spennende diskusjoner, festmiddag med utdeling av Årets Navn, og nyttige nettverksbyggingsmuligheter i vakre omgivelser? Meld deg på i dag!

Vi ser frem til to dager fylt av inspirasjon – velkommen til Eiendomsdagene 2024!

Program

Speakers

Anne Lindmo
Journalist og programleder
Anne Lindmo
Journalist og programleder
Anne Lindmo er landets ubestridte talkshowdronning. Hun er frilans journalist og programleder og har jobbet for NRK med en lang rekke ulike oppgaver. Hun startet som reporter i radio, fikk sin første programlederoppgaver i Nrk P3 før hun meldte overgang til tv. Lindmo har vært programleder i Store Studio, Sommeråpent og Spellemann før hun inntok fredagskvelden med sitt eget program Lindmo.
Alle speakers

Aktuell konferanse

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta informasjon om våre konferanser med eiendomsrelaterte temaer.

    Til toppen