Eiendomsdagene 2023 19. - 20. januar 2023 Norefjell Ski & Spa

Eiendomsdagene 2023

Årets største og viktigste arena for eiendomsbransjen.

Gjennom 18 år har Eiendomsdagene samlet topplederne i eiendomsbransjen til en todagers konferanse som har utviklet seg til å bli den mest betydningsfulle nettverksarenaen i Norge. I 2023 ser vi enda en gang frem til å ønske deg velkommen til Norefjell Ski & Spa og to spennende dager i selskap med de mest innflytelsesrike beslutningstakerne i eiendomsbransjen.

Etter mange år med opptur er markedet i dag preget av internasjonale konflikter, energikrise, rekordhøy inflasjon, urolige børser, stigende renter og kraftig prisøkning på alt fra materialer til transport. Under Eiendomsdagene vil du få kunnskapen og innsikten du trenger i en tid da fortsatt lønnsomhet er helt avhengig av riktige og strategiske vurderinger.

Er du klar for et to dagers fagarrangement med toppkvalifiserte foredragsholdere, spennende foredrag og diskusjoner, festmiddag med utdeling av Årets Navn, og nyttige nettverksbyggingsmuligheter i vakre omgivelser? Meld deg på – vi gleder oss til å sees på Norefjell!

Kari Due-Andresen fra Akershus Eiendom er med på Eiendomsdagene 2023. Hun vil moderere konferansen sammen med Estate Kunnskap. Velkommen til Norefjell den 19.-20. januar!

Program

Speakers

Alle speakers

Bilder fra konferansen

Aktuell konferanse

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta informasjon om våre konferanser med eiendomsrelaterte temaer.

    Til toppen