Citykonferansen Stavanger 2023 15. november 2023 Radisson Blu Atlantic Hotel

Citykonferansen Stavanger 2023

Estate Kunnskap i samarbeid med Norsk Eiendom inviterer alle som er engasjert i byutvikling i Rogaland til Citykonferansen. Konferansen er etter ni år godt etablert og samler eiendomsaktører fra hele regionen til en fagdag hvor vi fokuserer på bærekraftig by- og stedsutvikling.
Til fagkonferansen vil vi samle de beste fagfolkene innen sine felt, presentere spennende caser, samt oppfordre til relasjonsbygging på tvers av nettverk.

Etter fagprogrammet inviterer vi til festmiddag med prisutdeling, god mat og drikke, musikalsk underholdning og topp stemning.

I år skal vi kåre vinneren av Cityprisen Rogaland 2023. 
Formålet med Cityprisen er å premiere de byggherrer som gjennom sitt arbeid, strekker seg lengre med sine nybygg og rehabiliteringsprosjekter, og utvikler bedre bygg, byer og tettsteder.
Prosjektet skal levere på alle rammer og kriterier beskrevet under:
Næringsbygg, enten enkeltbygg eller klynge av bygg med næring som hovedformål, kan være kandidater. Boliger og funksjonsbygg kan inngå som underformål, men ikke fremstå som hoveddelen av prosjektet. Bygget må være tatt i bruk før
nominering for å kunne vurdere alle kriteriene godt nok.

Send gjerne inn nominasjoner til juryen på konferanse@estatemedia.no.

Program oppdateres fortløpende frem mot konferansen 15. november. Kom gjerne med tips/innspill til: konferanse@estatemedia.no
 

Program

Speakers

Jack Fischer Eriksen
Seksjonsleder sikkerhetsrådgiving
Jack Fischer Eriksen
Seksjonsleder sikkerhetsrådgiving
Jack har mange års erfaring fra Politiet i Oslo, både som leder og i operativ tjeneste. I tillegg har han lang erfaring som sikkerhetssjef i næringslivet, og har vært ansatt i Politiets Sikkerhetstjeneste og Utenriksdepartementet. I tiden som politioverbetjent i PST, jobbet han som sikkerhetsrådgiver, og har vært med på en rekke sikringsrisikoanalyser for kritisk infrastruktur. Jack var også veileder og foredragsholder for masterprogrammet sikkerhet på Bergen Arkitektskole.
Marius Roth Christensen
Tenor, Den Norske Opera
Marius Roth Christensen
Tenor, Den Norske Opera
Marius Roth Christensen har en allsidig karriere. Han ble først kjent som gitarist og vokalist i rockebandet Seigmenn, og studerte siden ved Østlandets Musikkonservatorium og Statens Operahøgskole. I 2006 debuterte han ved Nasjonaloperaen i rollen som Tamino i Tryllefløyten – en rolle han siden har gjort her en rekke ganger.

Fra 2013 har han vært fast medlem av solistensemblet, og sunget roller som Beppe i Pagliacci, White Minister i Le grand macabre, Styrmannen i Den flyvende hollender, Don Ottavio i Don Giovanni, Zinovij Borisovich Izmajlov i Lady Macbeth fra Mtsensk, Pang i Turandot, Arturo i Lucia di Lammermoor, Tormod i Heimferd, Tinca i Il tabarro, Squeak i Billy Budd, Basilio i Figaros bryllup og Mester Olaus i Anne Pedersdotter. For sin innsats som Oronto i Alcina ble han kritikerrost blant annet i New York Times og Financial Times. Denne rollen debuterte han med ved Den Kongelige Opera i København i 2015. I 2012 hadde han sin debut ved Lyric Opera Dublin i rollen som Pinkerton i Madama Butterfly.

På operascener rundt om i Norge har han blant annet sunget Rodolfo i La bohème, Tamino i Tryllefløyten, Rinuccio i Gianni Schicci, Bastien i Bastien og Bastienne og Turiddu i Cavalleria rusticana. I tillegg har han sunget i flere musikaler, blant annet West Side Story, Jesus Christ Superstar, Carousel og Spelemann på taket. 
Vidar Fiskum
Fagsjef bransjeutvikling, Norsk Eiendom
Vidar Fiskum
Fagsjef bransjeutvikling, Norsk Eiendom
Vidar Fiskum, Fagsjef Bransjeutvikling i Norsk Eiendom. Har bakgrunn som fysisk planlegger fra NTNU, og har bred erfaring fra tidligfase eiendomsutvikling. Vidar har erfaring om akkvisisjon og forretningsutvikling i Skanska, JM og Selvaag, samt prosjektledelse for reguleringsplan Filipstad, regulering for OPS-skoleprosjekter og saksbehandling utbyggingsavtaleforhandlinger i Oslo kommune. Han kjenner således utfordringene og mulighetesbildet fra begge sider av bordet, og hvordan tidligfase best mulig kan utføres for å skape verdier for samfunnet og utbygger.  
Kyrre Martinius Knudsen
Sjefsøkonom, SpareBank 1 SR- Bank
Kyrre Martinius Knudsen
Sjefsøkonom, SpareBank 1 SR- Bank
Kyrre M. Knudsen har siden 2013 vært sjeføkonom i SpareBank 1 SR-Bank. Han har tidligere jobbet med energimarkeder som sjefanalytiker i Equinor. Videre har Knudsen arbeidet i Norges Bank, herunder som taleskriver for sentralbanksjefen, og i Finansdepartementet. Knudsen er siviløkonom fra Norges Handelshøyskole (1999) og har hovedfag i samfunnsøkonomi fra Universitet i Oslo (2001).

Knudsen er kommentator i næringslivsmedier som Dagens Næringsliv, Finansavisen, E24, Stavanger Aftenblad og Bergens Tidene.
 
Kenneth Bøe
Bevar Dokken & Svankevigå Forening
Kenneth Bøe
Bevar Dokken & Svankevigå Forening
Kenneth Bøe - sosial entreprenør, og leder for organisasjonen Bevar Svankevigå.

Bevar Svankevigå er en organisasjon som ønsker å Bevare miljøet i Svankevigå. Vi ønsker å bevare historien, kreativiteten, mangfoldet, og den sosiale møteplassen som har vokst fram. Vi ønsker mer fokus på sosial infrastruktur i bydelen, og vi ønsker at innbyggere skal være mer involvert i byutviklingen. Sosiale møteplasser, kunst, og kultur skaper karakter og gjør området attraktivt. Stavanger trenger en bedre balanse mellom sosial infrastruktur og boligutbygging.  
Anders S. Almesveen
Arkitekt, SPINN Arkitekter
Anders S. Almesveen
Arkitekt, SPINN Arkitekter
Arkitekt og urbanist fra Stavanger med hjertefølt engasjement for bærekraftig byutvikling og transformasjon av bygninger med historisk og kulturelt relevanse for bysamfunnet. Jobber til daglig med å utforme god skolearkitektur i hele landet hos SPINN Arkitekter.
Alle speakers

Aktuell konferanse

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta informasjon om våre konferanser med eiendomsrelaterte temaer.

    Til toppen