Citykonferansen Stavanger 2018 15. november 2018 Radisson Blu Atlantic Hotel

Citykonferansen Stavanger 2018

For 4 året på rad inviterer vi alle som er interessert i byutvikling i Rogaland til Citykonferansen.

Konferansen er nå godt etablert i regionen og samler eiendomsaktører fra hele regionen til en fagdag hvor vi fokuserer på bærekraftig by- og stedsutvikling.
Til fagkonferansen vil vi samle de beste foredragsholdere innen sine felt, presentere spennende caser innen by – og eiendomsutvikling for aktører i Rogaland, samt oppfordre til relasjonsbygging på tvers av nettverk.

Konferansen arrangeres i samarbeid med: Norsk Eiendom, Smedvig Eiendom, Sparebank 1 SR-Bank, Eiendomsmegler 1 Næringseiendom, Øgreid Eiendom og Stavanger Sentrum.

Etter fagprogrammet inviterer vi til Citybanketten med god mat og drikke, musikalsk underholdning, samt utdeling av Cityprisen Rogaland 2018..
  Se program


Pris: Fagkonferansen: Kr. 3950,- Banketten: Kr. 1250,- Alle priser eks. mva
Retten til forandringer forbeholdes. Påmelding er bindende, og eventuell avmelding må skje skriftlig senest 14 dager før arrangementet.

Program

Speakers

Kyrre Martinius Knudsen
Sjefsøkonom, SpareBank 1 SR- Bank
Kyrre Martinius Knudsen
Sjefsøkonom, SpareBank 1 SR- Bank
Kyrre M. Knudsen har siden 2013 vært sjeføkonom i SpareBank 1 SR-Bank. Han har tidligere jobbet med energimarkeder som sjefanalytiker i Equinor. Videre har Knudsen arbeidet i Norges Bank, herunder som taleskriver for sentralbanksjefen, og i Finansdepartementet. Knudsen er siviløkonom fra Norges Handelshøyskole (1999) og har hovedfag i samfunnsøkonomi fra Universitet i Oslo (2001).

Knudsen er kommentator i næringslivsmedier som Dagens Næringsliv, Finansavisen, E24, Stavanger Aftenblad og Bergens Tidene.
 
Lars Stangeland
General Manager, GMC Eiendom AS
Lars Stangeland
General Manager, GMC Eiendom AS
Lars Stangeland, daglig leder av GMC Eiendom AS, har bakgrunn fra større utbyggingsprosjekter og flere entreprenørselskap. Han var syv år i Skanska Tekniske i Stavanger, blant annet som regiondirektør.
Alle speakers

Aktuell konferanse

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta informasjon om våre konferanser med eiendomsrelaterte temaer.

    Til toppen