Citykonferansen 2024 15. februar 2024 The HUB

Citykonferansen 2024

Norsk Eiendom og Estate Media ønsker velkommen til Citykonferansen!
I fjor ble det full klaff på Citykonferansen med debattkonseptet CityTalks. I år satser vi derfor på å gjenta suksessen –  på The HUB! Vi legger opp til spennende samtaler hvor gjestene selvfølgelig blir utfordret på fag, men også med en personlig touch. Årets konferanse ledes av duoen Katrine Belsvik fra Ung i Næringseiendom og Stig Bech fra Norsk Eiendom.
CityTalks handler om en miks av foredrag og diskusjon med en langt mer uformell stil, der også publikum involveres på nye og engasjerende måter.

Dagen avsluttes med CityDinner, og selvfølgelig årets høydepunkter med kåring av vinneren av talentprisen Cityglød og årets Citypris.

 
Årets programkomite:
Stig Bech, Norsk Eiendom
Mona Aarebrot, Aspelin Ramm
Vidar Fiskum, Norsk Eiendom
Katrine Belsvik, Ung i Næringseiendom
Stein Ove Ødegård, Estate Media


  
 

Program

Speakers

Stig L. Bech
Styreleder, Advokatfirmaet Wiersholm AS
Stig L. Bech
Styreleder, Advokatfirmaet Wiersholm AS
Stig L. Bech har over flere tiår vært en ledende advokat innenfor området fast eiendoms rettsforhold. Bech har i hovedsak jobbet med transaksjoner, eiendomsutvikling, myndighetskontakt, finansiering og restrukturering i eiendomsforetak. Bech har i perioden som advokat vært rangert på øverste nivå i alle advokatkåringer, og har vært en førende deltaker i utarbeidelse av de ledende bransjestandarder på området (salgskontrakter, mandatavtaler, leieavtaler etc).
Bech har utgitt flere artikler om fast eiendoms rettsforhold, skrevet kommentarutgave til tidligere lov om eiendomsmegling og undervist i ulike bransjefora (Senter for Eiendomsfag, Juristenes Utdanningssenter, Estate Media, Finansavisen Eiendom).
Eirik Bergesen
Politisk kommentator og programleder TV2
Eirik Bergesen
Politisk kommentator og programleder TV2
Eirik Bergesen er politisk kommentator, programleder og tidligere diplomat. Han formidler både faglig og underholdende, med sin brede erfaring bak kulissene i politikk og media.

Eirik er medprogramleder for Norske Tilstander på TV 2, har tidligere vært med å lede Trumps Verden, Exit Trump og vært ekspertkommentator på kanalen under de siste norske og amerikanske valgene. Han har ledet store nasjonale og internasjonale arrangement, og Kapital rangerte han i 2020 blant Norges mest populære konferansierer. Eirik er også aktuell med podcasten Det store bildet, sammen med Sofie Høgestøl. 

Eirik er tidligere diplomat, jobbet ti år i UD (Utenriksministerens sekretariatet, EU-delegasjonen i Brussel, Washington-ambassaden, Aspirantkurset) og kan lede arrangementer på engelsk.
Han ledet det politiske satireshowet All Makt på NRK P2 og har skrevet for bl.a. Harald Eia
og Bård Tufte Johansen, Are Kalvø, Anne-Kat. Hærland, Otto Jespersen, Lindmo, Nytt på
Nytt og vært med å vinne både Gullruten og Komiprisen. I 2020 utga han boka “Fakta om
makta”.
Marius Roth Christensen
Tenor, Den Norske Opera
Marius Roth Christensen
Tenor, Den Norske Opera
Marius Roth Christensen har en allsidig karriere. Han ble først kjent som gitarist og vokalist i rockebandet Seigmenn, og studerte siden ved Østlandets Musikkonservatorium og Statens Operahøgskole. I 2006 debuterte han ved Nasjonaloperaen i rollen som Tamino i Tryllefløyten – en rolle han siden har gjort her en rekke ganger.

Fra 2013 har han vært fast medlem av solistensemblet, og sunget roller som Beppe i Pagliacci, White Minister i Le grand macabre, Styrmannen i Den flyvende hollender, Don Ottavio i Don Giovanni, Zinovij Borisovich Izmajlov i Lady Macbeth fra Mtsensk, Pang i Turandot, Arturo i Lucia di Lammermoor, Tormod i Heimferd, Tinca i Il tabarro, Squeak i Billy Budd, Basilio i Figaros bryllup og Mester Olaus i Anne Pedersdotter. For sin innsats som Oronto i Alcina ble han kritikerrost blant annet i New York Times og Financial Times. Denne rollen debuterte han med ved Den Kongelige Opera i København i 2015. I 2012 hadde han sin debut ved Lyric Opera Dublin i rollen som Pinkerton i Madama Butterfly.

På operascener rundt om i Norge har han blant annet sunget Rodolfo i La bohème, Tamino i Tryllefløyten, Rinuccio i Gianni Schicci, Bastien i Bastien og Bastienne og Turiddu i Cavalleria rusticana. I tillegg har han sunget i flere musikaler, blant annet West Side Story, Jesus Christ Superstar, Carousel og Spelemann på taket. 
Tone Tellevik Dahl
Administrerende Direktør, Norsk Eiendom
Tone Tellevik Dahl
Administrerende Direktør, Norsk Eiendom
Tone Tellevik Dahl har toppledererfaring fra politikk og akademia, og er nå administrerende direktør for bransjeforeningen Norsk Eiendom. Hun var blant annet nestleder i byutviklingskomiteen i Oslo bystyre, og byråd for eldre, helse og arbeid, og for oppvekst og kunnskap. Med en bred politisk erfaring gir Tellevik Dahl bransjen en klar og tydelig stemme.
 
Jack Fischer Eriksen
Seksjonsleder sikkerhetsrådgiving
Jack Fischer Eriksen
Seksjonsleder sikkerhetsrådgiving
Jack har mange års erfaring fra Politiet i Oslo, både som leder og i operativ tjeneste. I tillegg har han lang erfaring som sikkerhetssjef i næringslivet, og har vært ansatt i Politiets Sikkerhetstjeneste og Utenriksdepartementet. I tiden som politioverbetjent i PST, jobbet han som sikkerhetsrådgiver, og har vært med på en rekke sikringsrisikoanalyser for kritisk infrastruktur. Jack var også veileder og foredragsholder for masterprogrammet sikkerhet på Bergen Arkitektskole.
Inge Kampenes
Spesialrådgiver, Advansia
Inge Kampenes
Spesialrådgiver, Advansia
Tidligere generalmajor og sjef for Cyberforsvaret i Norge. I Cyberforsvaret har han ledet store omstillinger for å tilpasse organisasjonen til det endrede trusselbildet og den teknologiske utviklingen og for å møte Forsvarets behov for økt digitalisering og cybersikkerhet. 
Inge har også bakgrunn som jagerflyger med mer enn 30 års erfaring fra lederposisjoner i Luftforsvaret, forsvarsdepartementet og Cyberforsvaret - inkludert ledelse under krise og krig. Kampenes har omfattende erfaring med strategi, organisasjonsutvikling og analyse- og utredningsarbeid. 
 
Berit Irene Nordahl
Forskningssjef, Oslo Met
Berit Irene Nordahl
Forskningssjef, Oslo Met
PhD, Associate Professor at Norwegian University of Life Sciences, Dept. for Spatial Planning and Landscape Arch.
Kristin Sæther
LO-sekretær, LO
Kristin Sæther
LO-sekretær, LO
Kristin Sæther har sittet som leder av Fagforbundet Trondheim siden 2002. Fagforeningen er en av landets aller største fagforeninger. Hun er utdannet hjelpepleier, har videreutdanning i administrasjon og har gjennomført en omfattende tillitsvalgtopplæring. Sæther har blant annet arbeidet i en bolig for funksjonshemmede, i rusomsorgen og vært lærer på en folkehøyskole. Hun har også sittet i Trondheim bystyre for Arbeiderpartiet i en periode.
Alle speakers

Aktuell konferanse

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta informasjon om våre konferanser med eiendomsrelaterte temaer.

    Til toppen