Citykonferansen Nord 2023 24. oktober 2023 Scandic Havet

Citykonferansen Nord 2023

Estate kunnskap i samarbeid med Norsk Eiendom inviterer alle som er engasjert i byutvikling i nord-regionen til Citykonferansen. Konferansen er etter ni år godt etablert, og samler eiendomsaktører fra hele Nord Norge til en fagdag hvor vi fokuserer på bærekraftig by- og stedsutvikling.
Til fagkonferansen vil vi samle de beste foredragsholdere innen sine felt, presentere spennende caser innen by – og eiendomsutvikling for aktører i regionen, samt oppfordre til relasjonsbygging på tvers av nettverk.
Etter fagprogrammet inviterer vi til festmiddag for deltakere, foredragsholdere og samarbeidspartnere. 
 
Konferansen arrangeres i samarbeid med:
Norsk Eiendom, Sparebank 1 Nord-Norge og Hundholmen Byutvikling.
 
Program oppdateres fortløpende frem mot konferansen 24. oktober. Kom gjerne med tips/innspill til: konferanse@estatemedia.no

Årets programkomite:
Audhild Dahlstrøm, AT Arkitektur
Morten Jakhelln, Hundholmen Byutvikling
Bertil Sandvik Aas, Sparebank 1 Nord-Norge
Stein Ove Ødegård, Estate Media

Program

Speakers

Stig L. Bech
Styreleder, Advokatfirmaet Wiersholm AS
Stig L. Bech
Styreleder, Advokatfirmaet Wiersholm AS
Stig L. Bech har over flere tiår vært en ledende advokat innenfor området fast eiendoms rettsforhold. Bech har i hovedsak jobbet med transaksjoner, eiendomsutvikling, myndighetskontakt, finansiering og restrukturering i eiendomsforetak. Bech har i perioden som advokat vært rangert på øverste nivå i alle advokatkåringer, og har vært en førende deltaker i utarbeidelse av de ledende bransjestandarder på området (salgskontrakter, mandatavtaler, leieavtaler etc).
Bech har utgitt flere artikler om fast eiendoms rettsforhold, skrevet kommentarutgave til tidligere lov om eiendomsmegling og undervist i ulike bransjefora (Senter for Eiendomsfag, Juristenes Utdanningssenter, Estate Media, Finansavisen Eiendom).
Marius Roth Christensen
Tenor, Den Norske Opera
Marius Roth Christensen
Tenor, Den Norske Opera
Marius Roth Christensen har en allsidig karriere. Han ble først kjent som gitarist og vokalist i rockebandet Seigmenn, og studerte siden ved Østlandets Musikkonservatorium og Statens Operahøgskole. I 2006 debuterte han ved Nasjonaloperaen i rollen som Tamino i Tryllefløyten – en rolle han siden har gjort her en rekke ganger.

Fra 2013 har han vært fast medlem av solistensemblet, og sunget roller som Beppe i Pagliacci, White Minister i Le grand macabre, Styrmannen i Den flyvende hollender, Don Ottavio i Don Giovanni, Zinovij Borisovich Izmajlov i Lady Macbeth fra Mtsensk, Pang i Turandot, Arturo i Lucia di Lammermoor, Tormod i Heimferd, Tinca i Il tabarro, Squeak i Billy Budd, Basilio i Figaros bryllup og Mester Olaus i Anne Pedersdotter. For sin innsats som Oronto i Alcina ble han kritikerrost blant annet i New York Times og Financial Times. Denne rollen debuterte han med ved Den Kongelige Opera i København i 2015. I 2012 hadde han sin debut ved Lyric Opera Dublin i rollen som Pinkerton i Madama Butterfly.

På operascener rundt om i Norge har han blant annet sunget Rodolfo i La bohème, Tamino i Tryllefløyten, Rinuccio i Gianni Schicci, Bastien i Bastien og Bastienne og Turiddu i Cavalleria rusticana. I tillegg har han sunget i flere musikaler, blant annet West Side Story, Jesus Christ Superstar, Carousel og Spelemann på taket. 
Jack Fischer Eriksen
Seksjonsleder sikkerhetsrådgiving
Jack Fischer Eriksen
Seksjonsleder sikkerhetsrådgiving
Jack har mange års erfaring fra Politiet i Oslo, både som leder og i operativ tjeneste. I tillegg har han lang erfaring som sikkerhetssjef i næringslivet, og har vært ansatt i Politiets Sikkerhetstjeneste og Utenriksdepartementet. I tiden som politioverbetjent i PST, jobbet han som sikkerhetsrådgiver, og har vært med på en rekke sikringsrisikoanalyser for kritisk infrastruktur. Jack var også veileder og foredragsholder for masterprogrammet sikkerhet på Bergen Arkitektskole.
Ingunn Svava Danielsen Lindbach
Seniorrådgiver stedsutvikling, FABRIC +
Ingunn Svava Danielsen Lindbach
Seniorrådgiver stedsutvikling, FABRIC +
Ingunn Lindbach er utdannet sivilarkitekt og har bakgrunn som arealplanlegger og Bolyst-prosjektleder i Hamarøy kommune. De siste fem årene har hun hatt base i Bodø og jobbet som arkitekt, innovasjonsleder og etter hvert avdelingsleder for Norconsults arkitektgruppe. 
Nå er Lindbach med i oppstarten av Fabric+, hvor hun har ansvar for stedsutvikling og fasilitering av medvirkningsprosesser. Fabric+ er en underavdeling av AT arkitektur. 
Sara Midtgaard
Seniorøkonom, Handelsbanken Capital Markets
Sara Midtgaard
Seniorøkonom, Handelsbanken Capital Markets
Sara Midtgaard er samfunnsøkonom fra UiO og jobber som seniorøkonom i Handelsbanken. Hun har tidligere erfaring fra Finanstilsynet, Norges bank og Prognosesenteret, og har stor faglig interesse for boligmarkedet.
 
Therese Fosholt Moe
Head of Department for Biodiversity & Ecosystems, Rambøll
Therese Fosholt Moe
Head of Department for Biodiversity & Ecosystems, Rambøll
Therese Fosholt Moe har en PhD i ferskvannsøkologi og er avdelingsleder for naturmangfold og økosystemer hos Rambøll. Hun har de siste 15 årene jobbet med forskning, rådgivning og fonsdforvaltning knyttet til miljø og økosystemer, med en ekstra interesse for hvordan samtidig ivareta natur og samfunn. Natur i by, hvilke tjenester naturen gir oss mennesker og hvordan i praksis jobbe med naturmangfold og økosystemtjenester i samfunnsprosjekter er blant de viktigste oppgavene Moe jobber med i dag. 
Karoline Zeiner
Brækhus
Karoline Zeiner
Brækhus
Jeg jobber med eiendom, særlig eiendomsutvikling, næringseiendom og transaksjoner.
Alle speakers

Aktuell konferanse

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta informasjon om våre konferanser med eiendomsrelaterte temaer.

    Til toppen