Citykonferansen Nord 2022 20. oktober 2022 Scandic Havet

Citykonferansen Nord 2022

Estate kunnskap i samarbeid med Norsk Eiendom inviterer alle som er engasjert i byutvikling i nord-regionen til Citykonferansen. Konferansen er etter åtte år godt etablert, og samler eiendomsaktører fra hele Nord Norge til en fagdag hvor vi fokuserer på bærekraftig by- og stedsutvikling.
 
Til fagkonferansen vil vi samle de beste foredragsholdere innen sine felt, presentere spennende caser innen by – og eiendomsutvikling for aktører i regionen, samt oppfordre til relasjonsbygging på tvers av nettverk.
 
Konferansen arrangeres i samarbeid med:
Norsk Eiendom, Sparebank 1 Nord-Norge, Gnist Arkitekter og Hundholmen Byutvikling.
 
Etter fagprogrammet inviterer vi til festmiddag med prisutdeling, god mat og drikke, musikalsk underholdning og topp stemning.

Nyhet: CityGlød for Nord vil bli kåret under konferansen! Send gjerne inn nominasjoner til juryen på konferanse@estatemedia.no
Statutter:Cityglød er en pris som gis ut til unge og lovende talenter i eiendomsbransjen som er under 40 år. De har vist engasjement og innovasjonsevne innen eiendomsfagene samt bidratt til verdiskapning i bransjen

Program

Speakers

Vidar Fiskum
Fagsjef bransjeutvikling, Norsk Eiendom
Vidar Fiskum
Fagsjef bransjeutvikling, Norsk Eiendom
Vidar Fiskum, Fagsjef Bransjeutvikling i Norsk Eiendom. Har bakgrunn som fysisk planlegger fra NTNU, og har bred erfaring fra tidligfase eiendomsutvikling. Vidar har erfaring om akkvisisjon og forretningsutvikling i Skanska, JM og Selvaag, samt prosjektledelse for reguleringsplan Filipstad, regulering for OPS-skoleprosjekter og saksbehandling utbyggingsavtaleforhandlinger i Oslo kommune. Han kjenner således utfordringene og mulighetesbildet fra begge sider av bordet, og hvordan tidligfase best mulig kan utføres for å skape verdier for samfunnet og utbygger.  
Ragnar Norum
Administrerende direktør, Forte Narvik
Ragnar Norum
Administrerende direktør, Forte Narvik
Administrerende direktør i Forte Narvik. Forte er eier av blant annet Narvikfjellet, Visit Narvik og Polar Park. Har jobbet med VM søknaden til Narvik siden 2016. Ragnar har tidligere vært markedssjef og kommunikasjonsdirektør i Hurtigruten.
 
Snorri Rasch
BDO
Snorri Rasch
BDO
Snorri er leder for bærekraftsstrategi og -rapportering for BDO i Nord-Norge. BDO er et internasjonalt rådgivnings- og revisjonsselskap med dypt fotfeste i norsk samfunns- og næringsliv. I Norge er vi over 2 000 ansatte og mer enn 70 kontorer over hele landet, med spesiell spisskompetanse innen bærekraft og eiendomssektoren. Hvert år gjennomfører BDO den største, norske bransjeanalysen for bygg og anlegg for å ta temperaturen på en av Norges viktigste fastlandsindustrier.
 
Sunniva Rose
Kjernefysiker og rosablogger
Sunniva Rose
Kjernefysiker og rosablogger
Engasjert kjernefysiker og rosablogger:
Sunniva Rose klarte aldri å passe inn i tradisjonelle båser, og skapte derfor en egen bås. I dag kaller hun seg rosanerd, og er en forsker med sans for mote og sminke.

 
Ronny Løvberg Sørensen
Finanssjef Treasury, SpareBank 1 Nord-Norge
Ronny Løvberg Sørensen
Finanssjef Treasury, SpareBank 1 Nord-Norge
Ronny Løvberg Sørensen er finanssjef i SpareBank 1 Nord-Norge.  Med 17 års erfaring fra kapitalmarkedet deler han sine betraktninger på hvor sårbar nordnorsk eiendom er under dagens risikobilde. 
 
Alle speakers

Bilder fra konferansen

Aktuell konferanse

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta informasjon om våre konferanser med eiendomsrelaterte temaer.

    Til toppen